ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Интересно! Спонсорът на Локо сключи договор и с БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 19.08.2022Коментари (6)5757
©
Българският футболен съюз представи две нови технически партньорства в подкрепа на родните футболни съдии. Това стана на официална пресконференция в Национална футболна база "Бояна“. Компаниите Money+ и Fuel Card, част от холдинга Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг, ще подпомагат арбитрите ни през следващите два сезона.

Спонсорско-рекламният договор ще има не само финансова, но и логистична част – 170 от българските рефери ще получат специални карти за зареждане на гориво, с което ще бъде улеснен техният транспорт в рамките на страната.

"Основната причина да се ангаж ираме с този проект е фактът, че виждаме огромно развитие в българското съдийство в последно време. Приветстваме усилията и старанието на Българския футболен съюз в тази насока – самото привличане на световноизвестно име като Виктор Кашай за председател на Съдийската комисия е огромен успех и вярваме, че новото ни партньорство ще допринесе за развитието на арбитрите у нас“, заяви маркетинг мениджърът на компанията Таско Тасков и добави, че има намерение да се организират допълнителни маркетингови активности, както и гласуване за съдия №1 след всеки изминал кръг.

От своя страна председателят на СК Виктор Кашай също подчерта позитивните начинания, свързани с българското съдийство, в това число новата визуална идентичност на арбитрите и договор за екипировка с популярната италианска марка Macron.

От следващата седмица българските рефери ще носят логата на двете компании на новите си екипи, а в близко бъдеще ще стартират и допълнителните съвместни активности на БФС и Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг, уточниха от футболната ни централа.

Любопитното е, че логото на същата компания стои на фланелките на Локомотив Пловдив, а хората, управляващи холдинга, са много близки до реалните собственици на "черно-белите". На пресконференцията на БФС пък присъстваше бившият рефер Таско Тасков, за когото се говореше, че е почнал работа именно в Локомотив Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега дано спрат с червените картони.
+1
 
 
Хайде да видим сега дали пак ще ни шарят с картони или ще ставаме чемпиони
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: