ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
С пиротехника и уникална атмосфера посрещнаха "новия" Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 10.01.2010Коментари (51)17139
Уникална за българските мащаби атмосфера сътвориха феновете на Локомотив Пловдив за първата тренировка на "новия" тим, който е собственост на Коко Динев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Феновете, изпълнили централната трибуна, бяха подготвили димки, факли и бомбички, много знамена и посрещнаха с възгласи и песни своите любимци, както и собственика Коко Динев, когото също аплодираха силно.

На тренировката се появиха общо 8 нови футболиста, които ще изкарат пробен период, след което ако бъдат одобрени от новия старши-треньор Нанджи Шенсой, ще подпишат договори. Петима са българи, а трима са чужденци, двама от които с паспорти от ЕС. Най-известното име е национала Здравко Лазаров. Пробивното ляво крило е свободен агент. Юношата на Локомотив, който после премина в Марица, а след това във Вихрен Рангел Абушев също е познат на пловдивската общественост, като изключително техничен халф.
От Вихрен пристигат още Цветомир Радев и Валери Георгиев. На проби пристига и вратаря Иван Царевишки от Септември Симитли.

Чужденците, които пристигат на проби са централен защитник, халф и нападател - съответно Бенгелен Бебе(Мароко, с френски паспорт), Ибрахим Атику(Гана, шведски паспорт) и сръбското острие Милан Вукашинович от Тимошара. Всички футболисти излезнаха на централния стадион малко след 14 часа и поздравиха агитката на "черно-белите". Торта, специално приготвена да посрещне новите в отбора с надпис "Добре дошли!" беше разрязана от старши-треньора Нанджи Шенсой и неговият пръв помощник Добри Митов. Тренировката бе изгледана и от двамата напускащи Локо в посока ЦСКА - Кирил Акалски и Димитър Илиев.

Преди тренировката пък стана ясно, че районният кмет на Западен Здравко Димитров е направил парично дарение от лични средства на детско-юношеската школа на клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 11.01.2010 г.
+1
 
 
Незнам жълтите с кви очи пишат глупости за това, тъпите крумовски папагали злобеят ли злобеят.Няма нищо...те свестните хора оценяват стойностните неща! :)
+1
 
 
ВСИ4КО Е МНОГО ДОБРЕ ВИДЯХМЕ, САМО МЕ ПРИТЕСНЯВА КАК щЕ БЪДЕ С МА4ОВЕТЕ В ПРЕДВИД 4Е СЕГА СЕ БОРИМ ЗА СПАСЕНИЕ И МОЖЕ ДА ИМА УГОВОРКИ И НАГЛАСЕНИ ДА ПАДАМЕ ОТ СЛАБИ А ДА БИЕМ ИЛИ ХИКСОВЕ С СИЛНИ В ПРЕДВИД 4Е ВИХРЕН Е ЕДИН ОТ НАЙ НАРЕДЕНИТЕ ОТБОРИ И НИКАДЕ В ЕВРОПА БУКМЕЙКЪРИТЕ НЕ ПРИЕМАТ ЗАЛОЗИ ,ДАНО ДА Е ОК ВСИ4КО ПЪК В КРАЙНА СМЕТКА КВОТО Е ТВА Е ПОНЕ щЕ СЕ СПАСИМ СЪС СИГУРНОСТ УСПЕХ НА ОТБОРА И НАПРЕД ДА ВЪРВИМ
0
 
 
Локото посреща благодетел от ЮГОЗАПАДА и треньор ШИПТЪР с АНАДОЛСКИ ПАСПОРТ.Какво посрещане , каква радост.Подлоги сте това е!
0
 
 
Само изчакаите първия мач срещу Левски с нов собственик и ще видите.Фактите говорят.След слуха за продажба на отбора- мача със Славия-8000.Факт.Мач за оставане в А група-8000. Факт.Мача ви с Левски за първенството -8000 .Факт
0
 
 
Честито локомотивци.Дано Коко оправдае очакванията ви,но не се надскачаите.Не е от вчера спора коя публика е по-голяма и по-вярна,но е вярно че по посещаемост делим съседни места винаги след началото на 90-те.Справка от миналата година въпреки боикотите ни 1-Левски,2 Берое,3-ЦСКА,4-Ботев,а вие дори не сте и зад нас.Успех ви желая.Знаете ние сме вашия дразнител но нашият е Левски София
-3
 
 
Хах били номер едно :Д ..Пич вие от колко време не сте събирали толкова ? може би мача ви с нас единствено се събрахте толкова
+3
 
 
Гледах Сашо Диков по Канал 3 и коментара за станалото днес беше,че такова нещо не се среща често и в страните с развит футбол.Имаше и коментар който гласеше че публиката на Локомотив е най-добрата в Пловдив и това сме го доказали днес.Просто при Ботев такова нещо не може да се случи и те си го знаят.
-5
 
 
Днес цялата публика на локо беше на стадиона.Браво.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 10.01.2010 г.
+7
 
 
Даже се чудя как по ШОПСКИТЕ телевизий обърнаха внимание на това събитие ! Браво момчета , за пореден път доказваме , че в Пловдив сме НОМЕР ЕДНО ! Дано след Вас и Нас ни огрее с нов собственик !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: