ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Енергото спря тока на стадион "Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 08.01.2010Коментари (36)4875
© Plovdiv24.bg
Токът в абсолютно всички помещения на стадион "Христо Ботев" бе спрян от енергоразпределителното дружество. От EVN бяха дали срок на ръководството най-късно до 7 януари да плати сметката за ноември, но това не стана. Според груби изчисления президентът Димитър Христолов дължи 1500 лева за ноември и около 600 лв. за декември. Управителят на комплекса Стойчо Димитров събра останалите трима работници на стадиона и след 5-минутен разговор ги пусна във ваканция, докато не бъде възстановено електричеството.

В същото време детско-юношеската школа на клуба дефакто спря да функционира, след като треньорите отказаха да работят повече при сегашните условия. Всички наставници на подрастващите гарнитури се събраха на импровизирано събрание на стадиона и взеха решение да преустановят вякаква дейност. Треньорите са уведомили своите възпитаници, че ако не настъпи някаква промяна от страна на ръководството, няма да има нито редовни занимания, нито подготвителни лагери. По план тренировките на всички формации трябваше да започнат следващата седмица. Повечето от специалистите обаче не са получавали заплати от 9 месеца и на практика сами финансираха досега съществуването на своите отбори. Някои от наставниците са похарчили над 500 лева лични средства за дребни консумативи като съдийски такси, бензин и сандвичи.

Източник: в. "24 часа"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Добре сега що се плюете?? Може да съм от Локо , но един Пловдивски отбор с велика История е пред разпадане заради някакъф си селйо!! Айде Галка си тръгна , Hristoloff ТВОЙ РЕД ЕЕ!!!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 08.01.2010 г.
+4
 
 
МОМЧЕТА В ЗАТВОРНИЧЕСКА ДРЕХА , ЧЕРНО-БЕЛИ МАЙМУНИ ! СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ ЗА ВАС НЯМА НЕЩО ПО-ВАЖНО ОТ ТОВА ДА ГЛЕДАТЕ В НАШАТА ПАНИЦА !!!!! НАЛИ ПЛАНЕТА ПАЙНЕР ВИ КУПИ И СЕГА ЩЕ СИ СЛУшАТА МАЗНАТА ЧАЛГА И СУТРИН РАНО МАХАРАДЖАТА ЩЕ ВИ БУДИ С ТУРСКИ МОЛИТВИ ! КАКВО ТОЛКОВА ВИ Е ИНТЕРЕСЕН НАШИЯТ ОТБОР НЕМОГА ДА РАЗБЕРА !?! ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДАТ ОТБОРА , ПЛЮЯТ ПО НАС ... НЕ ВИ ЛИ ПИСНА БЕ МУРГАВИ ЦИГАНИ ??? ВАшАТА ЛЮБОВ КЪМ ЛОКОТО , Я НЯЯЯЯЯМААААА ! ЗА ВАС СЪЩеСТВУВА САМО ЕДИН ОТБОР - БОТЕВ ПЛОВДИВ ! НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА КВО СТАВА С ВАС , А ГЛЕДАТЕ САМО НАС ! КОМПЛЕКСИРАНИ ИДИОТИ , ЛУМПЕНИ ! ВИЕ И ВАшИЯТ МИЗЕРЕН ЖИВОТЕЦ , КОЙТО Е ИЗПЪЛНЕН САМО СЪС ЗАВИСТ И ПЛЮЕНЕ ПО ТОЗИ , КОИТО НИКОГА , АМА НИКОГА НЯМА ДА ГИ СТИГНЕТЕ ! СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ХОРА КАТО ВАС ! ВИЕ СТЕ КРЪГЛА НУЛА И НИКОГА НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ МЕРИТЕ С НАС ! СМЕшНИЦИ ! ОТИВАИЙТЕ ПРАВЕТЕ СВИРКИ НА КОКО ОСЕМЕНИТЕЛЯ И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ВАшИТЕ ГЛУПОСТИ !
-4
 
 
ТРИБУНА ИСТАНБУЛ ДА СИ ПЛАТИ ТОКА. ЩОМ ИСКАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ , НЕКА И ДА ПЛАЩАТ , НЕ САМО ДА СМУЧАТ ОТ МИТЕТО !
0
 
 
тва жълтите яко закъсаха .... щом и юношите не тренират вече...
на 08.01.2010 г.
-4
 
 
След енергото БФС трябва да защити интереса на Българските и Пловдивски данакоплатци и да прекрати съществуването на този кърлеж - селското отборче от село Крумово в А група.
0
 
 
Някой ако знае дали има някакво развитие за сделката, нека да пише, щото ми се спука сърцето вече от чакане...
+3
 
 
Офф дано да става тази сделка за клуба.Положението е критично.
на 08.01.2010 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
0
 
 
Ох, дано официално се смени собственикът час по-скоро! Не ми издържат нервите! И да се започне нормализация на всичко!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нямаме никакво намерение да напускаме стадион "Христо Ботев"
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: