Момчетата на Виктория Волей завършиха четвърти в своята група от финалите на държавното

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:53 / 06.07.2022
1135
Момчетата на Виктория Волей до 13 години завършиха на 4-то място в предварителната си група на финалите в Държаваното първенство в тази възраст. Възпитанците на Йорданка Василевска постигнаха две победи и три загуби на турнира, който се проведе в Разлог от 2 до 4 юли.

В първия си мач викторианци загубиха от домакина Пирин с 0:2 гейма. Във втората среща пловдивчани се поздравиха с победа с 2:0 срещу тима на Сливен. Последва загуба от ВАСК, която всъщност лиши от възможност отбора да се класира в супер шестицата на финалния турнир.

До края на надпреварата последваха победа над Монтана и загуба от Перун (Варна). Крайното класиране в тази възрастова група ще бъде определено след изиграването на супер шестицата, а мястото на Виктория Волей ще бъде определено по коефициента от изиграните до момента мачове.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).