ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев официално: Локо е мой, разбрахме се
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 23.12.2009Коментари (119)24014
Чуйте какво каза Коко Динев на събралите се фенове и журналисти, както и изказванията на Христо Бонев и Едуард Ераносян
Костадин Динев официално потвърди информацията, че е закупил Локомотив (Пловдив). Пред репортер на Plovdiv24.bg той заяви "Клубът е мой, разбрахме се, на 28-и ще подпишем договора". Това стана на пресконференция на стадион Локомотив, където новият благодетел бе посрещнат от стотици фенове на "черно-белите". Той пристигна на стадион "Локомотив", като в офиса на стадиона се качи, заедно с Иван Петлешков, Атанас Узунов, Едуард Ераносян и Христо Бонев, където проведоха половинчасова среща. След това всички те, без Петлешков, застанаха пред медиите и феновете в препълнената зала за пресконференции:

"Идвам в Пловдив с идеята да съберем всички, които обичат Локомотив. Целта ни тази година е да спасим отбора, а от догодина да върнем историческото място на отбора. Имаме уговор
ка с г-жа Топалова, остава само да сложим подписите, не мисля, че има проблем. Разбрали сме се това да стане на 28-и декември. Екипът, с който ще работя са хората около мен", заяви Динев, визирайки Бонев, Ераносян и Узунов.

"Вихрен ще продължи да се издържа от обръча от фирми, с които работехме и преди, няма да има проблем да закупя Локомотив. Няма да се правят ненормални неща за Сандански. Не съм запознат напълно с концесията на стадиона, но ще направим всичко възможно да продължим да играем тук.

Купувам целия пакет акции от Топалова. Имам апел към феновете да уважават това, което тя е правила за тях, тъй като в този период е много трудно да се отделят лични пари за футбола, а тя е правила точно това. Относно трансфера на Даксон сме се разбрали тя да го осъществи", добави още Динев.
Още по темата: общо новини по темата: 32
12.03.2010
27.02.2010
08.02.2010
03.02.2010
24.01.2010
23.01.2010
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
трайчо ще ти изям мандаринките дете мое
0
 
 
1ФАКТ вие се продавате от години и нищо..... ние се продаваме от месеци и хоп купиха ни в време на криза .....КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ ДРУГОТО Е КОМПЛЕКСИ И ЗЛОБА .....и все пак успех
+1
 
 
САМО И ЗАВИНАГИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БОТЕВ-ЕЛАТЕ ПРИ НАС.МАХНЕТЕ СЕ ОТ ТОЗИ ГАДЕН КОМУНИСТИ4ЕСКИ ОТБОР. (а сега населен с италиански цигани)
-2
 
 
чЕстито на всичкото бай мангау.сега си дояжте филията с олио и марш на дюшека да спите с останалите 8 сестри и братя...
-2
 
 
Весела Коледа на всички достойни българи! Бъдете щастливи, пловдивчани ! Не се занимавайте със селските комплексари... нека плющат сланината и праз и да ДО-измислят "славната" диагноза на Путяф! Локо Пловдив = ПЛОВДИВ !
+2
 
 
ТРЯБВА ДА ПРАЗНУВАМЕЕЕ!! ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ БУФЕРИИ !! ДАНО ОТ ДНЕС НАТАТЪК ФУТБОЛА В ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ СЕ ПОДОБРИ МАКСИМАЛНО !!!!!
+2
 
 
успех на Пловдивският любимец с коко динев,весела коледа на всички пловдивчани.
+4
 
 
Честито на всички локомотивци,нека да е за добро!Пожелавам и на стадион Ботев да изгрее слънце,много се намъчиха тези момчета,вече ми е жал за тях.Дано Селския остане само лош спомен и в Пловдив отново да има футбол!!!!!
+4
 
 
Весела Коледа и дано футболът в Пловдив се възроди. Успех на канарите, колкото и да се е*аваме, такива престъпници като Христолов заслужават да не излизат от затвора. Дано след година, две се радваме на една борба за първите места и игра в УЕФА. Вярвам, че е възможно. Дано хората, които провалиха футбола в Пловдив и си прибраха парите по джобовете, сега да се радват на по-топъл затвор, а ние на титли и успехи.
+3
 
 
Да така е канарка,весели празници и на теб и дано Коледа ви освободи от селския.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: