ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове и Бонев искат промени от Топалова, връщат Ясен Петров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:13 / 17.12.2009Коментари (61)12154
За промени в начина на управление на Локомотив Пловдив се разбраха фенове на среща с легендата на клуба Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Група от привърженици на тима ще се срещне със собственичката Галя Топалова за да поискат промените, за които се разбраха на срещата на Лаута. Феновете се обединиха около този план, тъй като се разбра, че реален купувач за отбора в момента няма и вариантите пред отбора са единствено с Топалова.

Сред изискванията от феновете ще са свиване на заплатите и бюджета като цяло. За да има пари в отбора, най-скъпоструващите играчи - Даксон Да Силва, Фелисиен Сингбо, Рафаел и Тиаго, ще бъдат продадени. С останалите играчи ще се уреди среща, като и тяхното желание е дори с цената на това заплатите им да бъдат по-малки, те да си ги получават винаги навреме, а не с големи забавяния, както е сега.

По предложение на Христо Бонев като старши-треньор ще се върне и Ясен Петров. Той бе изгонен преди години от Топалова, но сега това ще е едно от условията, които феновете ще поставят пред собственичката на клуба. Той ще поеме треньорския пост и трябва да бъде оставен да взема сам решения. С останалите въпроси ще се занимават Бонев и Атанас Узунов, който също присъства на срещата. Последните двама заявиха, че ще работят и само за каузата на отбора, като не очакват да бъдат назначавани на ръководни постове, за да получават заплати. Ясен Петров също заяви, че основното нещо е да се работи и да се създаде добра организация и не го интересува чак толкова колко голяма заплата ще получава. Той заяви също, че си е набелязал няколко футболисти, които могат да пристигнат в Локо със свободни трансфери, но каза, че за да говори по-конкретно по всички въпроси, трябва първо да проведе лична среща с Галя Топалова.
Още по темата: общо новини по темата: 32
12.03.2010
27.02.2010
08.02.2010
03.02.2010
24.01.2010
23.01.2010
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много тъпаци бе и ясен е много на този отбор
на 18.12.2009 г.
0
 
 
е какво друго им остава на жълТурчетата... отбора им бавно затъва, при нас уж се върши нещо .. та освен да влезнат от някоя зала да попишат във форума и да си излеят яда с хиляда правописни грешки в някоя наша тема.. какво друго. От както се помна са си същите.. щи си останат просто племе
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 18.12.2009 г.
+1
 
 
Не мисля , че тези форуми са предназначени за избиване на комплекси . Какво толкова злорадствате все едно сте цъфнали и сте вързали .
0
 
 
Я колко папагали!!!!!Видя се,че вашия отбор поумря и сега се врете в нашите теми.Браво,така се избиват комплекси!
0
 
 
Само на мен ли ми прави впечатление или на снимките е прекалено тъмно. Сякаш няма ток...Върнете жицата бе ей! Хората не могат и снимките да си направят така.
0
 
 
този яската е голям миналата година във б окръжна със фк. христо ботев цеснегирово неможа нищо да направи сега отиде да се пробва със локо мале цирк браво яска след три години локо във б окръжна евала поздрав от б окръжна чакаме дерби със буферите по селата е трудно да знаете и циганите не ги обичаме само ботев
0
 
 
касмет цигани мангалите се завъщат по родните си места хахахахахахахаха
+1
 
 
Така, така буфери. Разбира се на прав път сте - "Приказката продължава кака Галка остава"
0
 
 
Ако Яшар направи тази глупост,ще го заплюя в лицето! Един път се осра,втори никой няма да му прости!
0
 
 
Стига сте плюли Галя, защото все още ни поддържа в тази финансова криза! Жълтите калайджии да се махат! Талянците скоро ще ориентират към предградията на Рим! Катунът отива към небето! Пичонката да отива в Местре да лъска обувки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: