ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив записа "домакинска" загуба от Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 30.11.2009Коментари (29)7726
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив записа пети шампионатен мач без победа и остана на 15-ото място след предпоследния есенен кръг в "А" група. "Смърфовете" загубиха символичното си домакинство срещу Славия, играно на стадиона на "белите" с 0:2. За пръв път от доста време старши-треньорът Стефан Генов успя да сглоби титулярна единадесеторка без да ползва юноши или резерви, но и футболистите в черно-бяло не успяха да достигнат дори до частичен успех в двубоя.

Срещата като цяло бе изключително скучна без много интересни ситуации, като и двата отбора опитваха единствено вяли далечни удари, които не застрашиха вратарите по никакъв начин. Чак в 61-ата минута на второто полувреме бе и първото по-чисто положение, при което Славия поведе в резултата. Жуниор бе оставен непокрит около границата на наказателното поле и с точен шут преодоля Стоян Ставрев, вкарвайки пътив гол в мача.

Второто попадение падна точно десет минути по-късно. Негов автор отново бе Жуниор, като този път нападателят на "белите" се възползва от грешка на Петър Кюмюрджиев, открадна топката и след самостоятелен пробив вкара за 2:0. В последните минути "смърфовете" направиха плах опит да върнат поне един гол, но не успяха да сътворят нищо запомнящо се.
Още по темата: общо новини по темата: 8
02.12.2009
30.11.2009
30.11.2009
30.11.2009
30.11.2009
29.11.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
към ботевистите, които коментират сделката за Локомотив - вие всички много обичате историята, с умиление си спомняте разказите на вашите дядовци как ботев е станал шампион и на вашите бащи как по времето на комунизма ботев се бореше за бронза. затова ако погледнем историята, само че по - близката ще видим, че интерес към Локомотив винаги е имало, и купувачи е имало и най-важното - имало е сделки, за разлика от ботев, който от 10 г се продава и все не става. Вярно, тук причината е най вече субективна, но това не прави клуба по- продаваем. Трябва да признаете, че за евентуалния купувач Локомотив е много по атрактивен - абстрахирам се от успехи, публика и т.н., защото тук можем да спорим до Нова Година. Но икономически погледнато Локомотив е много по-изгодна инвестиция. Така че сделка ще има - ако не до 21.12 то през зимната пауза убеден съм в това. Дори смятам, че все още не сме загубили шансове за оставане в групата
0
 
 
Стана традиция пловдивските отбори да завършват есенния полусезон на дъното. Монтана имат добър точков актив и най-вероятно напролет ще полягат, но няма да изпаднат. Лечков има силни връзки и най-вероятно няма да остави отборчето си да потъне, така че поне един от пловдивските отбори е пътник, за дълбоко наше съжаление.
+4
 
 
Кофти буфери, явно нещата и при вас са също толкова зле като при нас. Ние не се знае дали ще завършим първенството, вие и да го завършите май няма да се радвате. Кофти е, че ще изпаднат отбори, които в миналото бяха едни от определящите българския футбол - Ботев, Берое и Локо.
0
 
 
Ти миналата година по това време така се заканвахте, ама какво стана - единият отбор ва 6-то място, а другият - на 13-то!
на 30.11.2009 г.
0
 
 
Ботев и Локомотив не са отборите с най-силните агитки а с най-малко смешните в сравнение с другите които дори нямат! Селски отборчета ни бият и ще продължават да ни бият,защото нашите ръководства са още по селски от тяхните.Освен това когато има възможност да не ви бият,пак ви бият защото това става с дейна помощ на вашия отбор,под бурната ви радост!!! Спомнете си загубите в Пловдив от така наречените селски отборчета на Шумен и Вихрен,които ви донесоха първо толкова много радост а след това толкова много разочарование,че при все това Ботев се е спасил.
0
 
 
але пич ти на кой свят живееш ПЕРНАТИТЕ ЖАБАРИ имат всичко на всичко една победа.Кво е тва "ако бием".СРАМНО Е ЧЕ ДВАТА ОТБОРА С НАЙ СИЛНИ АГИТКИ СА НА ДЪНОТО НА КЛАСИРАНЕТО. Как се допусна селски отборчета като МИНЪОР ПЕРНИК,БЕРОЕ,ПИРИН,МОНТАНА че даже и най големия смях СПОРТИСТ СВОГЕ да ни мачкат.
0
 
 
БУФЕРИ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ВАШИЯТ "ВОЖД" Д.Х-С.ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ!
+2
 
 
Стига сме се радвали на неуспехите на Локото, то ние нали сме цъфнали и вързали, двата отбора сме се засилили здраво към "Б" група. При нас няма сделка и най-вароятно италианците ще изчезнат, дано поне изиграят мача с Пирин и после дубъла да изиграе мача си в Благоевград, та да останем с шест точки. Локото по-имат шанс, ако останат на две точки от чертата, поне имат играчи. Направо не е за вярване, едни малки градчета да са пред нас. Срамота е, че Пловдив е втория по големина град в България и такъв резил. Сори за песимизма, ама е така. Дано през зимата стане нещо, ама вече остана голата надежда. Успех канари все пак, евала и благодарности, че при толкова мъки все пак доиграхте полусезона. Едно голямо благодаря и на италианците и специално на Енрико Пичони, че все пак отбора все още съществува, независимо по каква причина дойдоха и още седят. Те се оказаха по българи от нашите псевдобизнесмени. Къде е фондацията на Бакалов и Боби, ето Христолов продава къде са, нали много знаеха и се вричаха, че ще купуват. Само Ботев. Той не умира.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: