ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Енрико Пичоне: Отказах на тим от Серия А, за да започна в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 19.11.2009Коментари (24)4495
© Plovdiv24.bg
Енрико Пичоне даде кратко изказване за италианската медия "Калчобалила", което в. "7 дни спорт" преведе. Старши-треньорът на "канарчетата" обяви медийно ембарго в Ботев заради няколко журналиста, които пишат единствено скандални лъжливи информации, от което страдат останалите медии. Пичоне заяви, че се чувства много добре в Пловдив и е доволен от обстановката и града.

"Радвам се, че дойдох тук, защото мога да правя футбол. Дори отказах оферта на тим от Серия А, за да дойда в Ботев. Успяхме да зарадваме и феновете с победа срещу другия тим в групата от Пловдив - Локомотив. Феновете на тима са уникални", разказва Пичоне. "Това, че плащам сметките за ток и вода на отбора са пълни глупости, измислици на няколко журналиста. Всичко в отбора е наред, подготвяме се нормално за следващия мач срещу Спортист Своге", каза още Пичоне.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
пич изяде ли си бонбонките, леле :Д:Д
0
 
 
Много поздрави на черно белите от МОРИНИ.
+5
 
 
Бомби пукат, кръв се лее и веригите дрънчат. Жълто-черната агитка пак е тръгнала на път. В събота на армиятаааа!!!!! След полусезона ще видим, ако до тогава не са се случили нещата де...
+6
 
 
Комплексарите в черно-бяло само чакат да излезе новина за отбора на Пловдив и веднага я осират с коментарите си.
+6
 
 
Били си у дома буферчетата. Шегаджии. Вашето вкъщи си е в Кюстендил. И странно как имате нет в Столипеново и в Шикера, как не сте изкрали кабелите още. А, че Пичонката е пич, пич е, ама според мен сигурно е бил поканен за помощник в серия А. Тук си ни е добре. Дано скоро има сделка, сигурно чакат и 26 да видят за акциите с Ирена. Тогава ще притиснат Митака и вече няма да има мърдене. Дано зимата станат нещата. Но ако не бием Своге и Пирин загиваме. Затова мощно на Армията. Ако бяхме се паднали домакини на Локо Сф, щеше да ни мине наказанието още в сряда и с Пирин щяхме да сме си вкъщи. Егати каръщината.
+4
 
 
всички мангали да си ходят в столюпиново и да си гледат катуна. НЕ ВИ Е РАБОТА И НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР
+6
 
 
Аве манговци ... пийнете по една натурална минерална вода "РОМ" и се кланете на Зекито ... марш на лайнутджамия .... :)
-1
 
 
Първите коментиращи под новината за треньора на Ботев, са не един, не двама, не трима, а цели четирима вмирисани мангала. Веднага цъфнаха и си издрусаха лайняната простотия, където не му е мястото. СРАМ СТЕ ЗА Локо, СРАМ СТЕ И ЗА ПЛОВДИВ, А И ЗА ЧОВЕШКИЯ ВИД КАТО ЦЯЛО! Лайна!
на 19.11.2009 г.
-3
 
 
радваш се че си тука, щото можеш да ходиш на гей партита всяка вечер, да пиеш до повръщане и да не си плащаш сметката в ресторанта. Сигурно е отказал оферта на Интер да замести Моуриньо.. само и само да дойде в БГ и да си пие на воля
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: