ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
13 здрави в Локо за мача с Миньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 06.11.2009Коментари (35)6435
© Plovdiv24.bg
Само с 13 здрави и ненаказани футболисти разполага временният старши-треньор на Локомотив Пловдив Стефан Генов за дебютния си мач срещу Миньор Перник. Поради разтежения мачът ще пропуснат трима от бразилците - Даксон Да Силва, Евертон Джилио - Том и Рафаел Скиани, както и Деян Комленович и Людмил Николов. С комоцио от мача с Ботев е Георги Мечечиев, а нападателят Георги Божилов е болен от грип. Към групата с футболистите, които не могат да вземат участие, се добавят Дани Кики, Кирил Акалски и Мартин Сечков, които изтърпяват наказание.

"Със сигурност в групата ще попаднат и юноши. През седмицата тренирахме с петима от набор 91. До неделя има още две тренировки, когато ще определя окончателно групата, но със сигурност в нея ще попаднат юноши. Останалите футболисти ги приемат сърдечно в отбора и те не се чувстват неудобно", заяви Стефан Генов на първата си пресконференция като треньор на тима.

"Обикновено в такива тежки ситуации се получава така - отборът се сплотява, играе по-добре. Настроението е позитивно, момчетата са оптимисти. Клипчетата с Галя Топалова и феновете на Миньор не ни касаят, концентрирани сме само върху мачовете.

Не вярвам Миньор да ни подценят. Познавам се лично с треньора им Тони Здравков, той е амбициозен и сериозен човек и няма да го позволи. При всички положения ще ни липсва факторът домакинство.

Докато съм старши-треньор на тима ще направя всичко възможно да вдигна отбора на крака. Ще се опитаме да вземем максимума от оставащите срещи", добави още Стефан Генов.

Локомотив Пловдив излиза срещу Миньор Перник в понеделник от 14:30 часа. Двубоят ще се играе на стадион Локомотив в София, тъй като "смърфовете" са наказани с лишаване от домакинство след мача със Сливен. Следващото домакинство на Локо също ще е извън Пловдив, но това наказние е заради хвърлени предмети по време на мача с Ботев. Главен съдия на мача Локо - Миньор ще бъде Георги Йорданов от Габрово.
Още по темата: общо новини по темата: 15
10.11.2009
10.11.2009
09.11.2009
09.11.2009
08.11.2009
05.11.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз предлагам да са Сливен Локо мездра и Своге, не знам вие какво ще кажете... Нещо не ми се ще пловдивското дерби да е Марица Ботев или Спартак Локомотив, не че обиждам отборите но все пак заслужаваме да сме в А група, поне след това изнасилване от страна на президентите ни.
0
 
 
ботев пловдив , локо пловдив, сливен , своге и локо мезра три изпадат
0
 
 
това е най важния мач за локото загубят ли го изпадат, не вярвам гигов да ви даде победа в софия, така че максимум 9 точки есения полусезон, за оставане трябват 30 точки , при ботев ако не бият своге сигурни пътници
0
 
 
Успех на Миньор над полухората от гетата
0
 
 
хабер от тишо пе4араря..братя правоверни организираме керван до софия за ма4а с орките от перник нашата гюлтен беше омаскарена в басейна но ние сме си такива податливи на похот.. за вси4ки правоверни от кервана ште има баклава и локум а като пристигнем на стадиона ште пийнем по един шербет...на връштане ште минем през илиянци и ште купим 100 памперса на свинката ни зума-зулума 4е ве4е е по4нал да се посира ...а като ни надуят шушоните ште се надупим пред акитката от пеуник и ште изкараме някои лев штото орките ште ни целят със стотинки..връштане обратно към аджисана кой как намери..аллах акбар
0
 
 
за другият мач и толкова няма да имат нещасниците хахаха жалкият отбор вече и играчи нямат !!!!!!!!!
0
 
 
Абе, градски, ти да не си гледал някой друг мач?!Не видя ли как Сечков хем без да се засилва с един тукат просна на земята вашия 150 килограмов Грилчо Арсов?!Що се правиш на луд ся?!Поне на бой ви бихме!Да разкървихте носа на пом. треньора, но нали видя как нашия Акалски догони вашия фен е с един шут в краката го повали на тревата и после Кики му нанесе един тукат!
на 06.11.2009 г.
-1
 
 
13 ще са здрави ! Лилчо ги нокаутира половина ! За Кики да не говорим тоя е със счупена тазобедрена става !
0
 
 
Никой да не ходи на мача с Орките от Перник в София! Така е решено и дано няма неразбрали!Ще се опъне само едно знаме срещу Галя!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.11.2009 г.
-1
 
 
да ви умрат и 13-те мангалчета ве
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: