ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо с декларация срещу полицията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:34 / 02.11.2009Коментари (19)4098
© Plovdiv24.bg
Ден след пловдивското дерби между Ботев и Локомотив, фенклубът на черно-белите излезе с обръщение към Министъра на вътрешните работи на Република България Цветан Цветанов, в която за пореден път сигнализира за недопустимото отношение на неговите подчинени в града под тепетата. Ето и пълният текст:


До Министъра на вътрешните работи
на Република България


ДЕКЛАРАЦИЯ

Уважаеми г-н Министър,
Двадесет и четири часа след заслужената загуба на Локомотив (Пловдив) в градското дерби, отново се случват познатите неща от минали години. Според говорител на РДВР-Пловдив, по бързата процедура са осъдени четирима привърженици на Локомотив и нито едно задържано лице на градския ни съперник. И нито дума за лицата, нападнали футболистите ни на терена, задържани от полицията и после пуснати.
За същите деяния нашите запалянковци са многократно наказвани и осъждани.


На лице е двоен стандарт към привърженици на футбола в града ни.

Всичко това е предшествано от многократни прояви, връх на които нападение и побой срещу постовия полицай на Гръцкото консулство преди две години и вандалско нападение над помещение на фенклуба ни. Няма осъдени.

Клуба на привържениците на Локомотив (Пловдив) провежда свое разследване за инцидентите вчера и е готов да предостави факти и данни на компетентните органи при поискване.

Г-н Министър, обръщаме се към Вас, защото многократните срещи с ръководството на ОДП-Пловдив не са довели до прекратяване на запалянковщината от тяхна страна. Вземете мерки. После ще е късно за всички.

Клуб на привържениците на Локомотив (Пловдив)

Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ И ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ АНАДОЛЦИ ГНУСНИ
0
 
 
ЕЙ МАНГАЛИ КАТО ХВЪРЛЯХТЕ КАМЪНИ ПО ЧОРБАТА ЩО НЕ ПИСАХТЕ ДЕКЛАРАЦИИ ВЕ МАМА ВИ ДА Е.А ЦИГАНСКА АМИ СЕГА РЕВЕТЕ АНАДОЛЦИ ГНУСНИ. ПУМАКА АКАЛСКИ С ЧЕРВЕНИТЕ БУЗИ ЯДЕ ТУКАТИТЕ ОТ ЛИЛЮ И СЕ НАСРАХТЕ ОТ РЕВАНЕ. А ТОЯ МИШОК КИКИ ЛИ Е МИКИ ЛИ Е НИЩО ДОБРО НЕ ГО ЧАКА СУПЕР п**ка КАТО ИЗЯДЕ ШУТА И СЕ РАЗБЯГА А СЛЕД ТОВА КАТО ВИДЯ ПАДНАЛ ЧОВЕК ВЗЕ ДА ПОСЯГА ТИПИЧНО ПО ЦИГАНСКИ АМА ТО И ИМЕТО МУ Е ТАКОВА ДА Е.А И МАНГАЛА ГНУСЕН
0
 
 
Господа фенове не правете деклараций,а изискайте от м-р Цветков КАМЕРИ по всички стадиони и на всички срещи така ще може да докажете своята невинност или вина с почит:TEO_DDY!
+1
 
 
мрън мрън,като ощипани булки плачкате бе буферчета.Айде марш при мама
0
 
 
А драги Кюстендилци вашите футболисти предизвикаха нещата. Така че мисля, че заслужено наше момчето момче трябва да бъде пуснато. Провокацията си беше от вашия лагер. Може да се оплачете на който си искате, това е положението! Явно футболистите Ви не могат да приемат факта, че падната от (както Вие ги наричате 4-то дивизионни безработни футболисти). За смях станахте драги ми чернилки.
0
 
 
Кво ревете, бре? Двоен стандарт? Малоумни ли сте? Вашите фенове от Столюпиново, като тръгнаха с намерението да колят и трепят българи? Като продават дрога в квартала си - какво става?
0
 
 
Жалки селски малоумници-вижда се в каква голяма степен сивото вещество недостига в кухите ви тикви.Не просто недостига-то направо си липсва.Стойте си в жълтата кочина,аграрни тарикатчета-селските ви номера миришат на обор,както и вие самите.Смазвайте си дупките с вазелинче-вие сте нашите жени и винаги ще бъдете.
0
 
 
абе прости птици това което стана на стадиона става и по улиците полицията си затваря очите пред престъпниците тоя ако е бил охранител още по зле има полициейски гръб и ще продължи да прави такива неща без значение от кой отбор е ВСЕКИ ЗНАЕ ПО БАРОВЕТЕ В ПЛОВДИВ И ПО УЛИЦИТЕ ТАКИВА ВАДЯТ ПИСТОЛЕТИ НОЖОВЕ САМО чЕ ГИ гледаш А ПОЛИЦИЯТА ГИ ПРИКРИВА Е ТОВА Е СТРАшНОТО ЗНАЕТЕЛИ чЕ САМО ПО ЗАВЕДЕНИЯТА В ПЛОВДИВ ИМА НАЙ МАЛКО 30 НАРЪГАНИ С НОЖ ИЗВЪРшИТЕЛИТЕ СЕ ЗНАЯТ НО НАКАЗАНИЯ СА ПОЛУчИЛИ ПО МАЛКО ОТ ПОЛУВИНАТА ЗАщОТО СЕ ПРИКРИВАТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ И ОХРАНИТЕЛНИТЕ ФИРМИ
0
 
 
Смешници вие сте инициатори на мелето а сега пишете жалби че ви арестуват за неадекватно поведение.Лилчо само се намеси да не бльскат пом треньора подал рька за поздрав.При вас подаването на рька е или за просия или подигравка.Оплаквате се че няма арестувани от Ботев.Леки женички оня с белезниците в опит за нахлуване на терена е от друг мачнали.Лилчо сам рани три к-рви ами ако бяхте нахлули на терена колко щяха да бьдат.Множко ви станаха проблемите и по добре си гледаите Галка сьс жьлтото шалче липилари
0
 
 
кики мики да отиде да забие едно знаме на герена пред ицо исуса и таки и люлинската бригада..ве4ерта ште гледа филма 4ували за трупове
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: