ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Раздадоха по 100 лева в Ботев, тренировката почна без бойкот
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 21.10.2009Коментари (25)11263
© Plovdiv24.bg
По 100 лева са получили днес част от българските футболисти и италианците в Ботев, научи Plovdiv24.bg. Забавянето около приключването на сделката между Христолов и италианците изнерви самите играчи, които се почувстваха доста обидени от малката сума пари, които са получили. Именно несигурността около ситуацията днес постави под въпрос следобедната тренировка на тима. Първоначално се очакваше тренировката да бъде на стадиона в Куртово Конаре. Футболистите обаче останаха в съблекалнята дълго време и отказваха да излезнат на тренировка. Малко след 16 часа автобусът, който чакаше на паркинга, за да изведе футболистите за Куртово Конаре си замина. "Канарчетата" все пак решиха да проведат тренировката си на стадион "Христо Ботев". Вместо заради бойкот, от Ботев обясниха, че тренировката е на променено място, понеже теренът в Куртово Конаре бил зает. Никой обаче не обясни какво точно се провежда там, за да не може "канарчетата" да проведат редовното си занимание. Утре там ще има контролен мач, за това утрешната тренировка най-вероятно отново ще е в Пловдив. Днешното занимание бе изгледано от спортно-техническият директор Малу Мпасинкату, който проведе и разговор с играчите в съблекалнята.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 22.10.2009 г.
0
 
 
Дон Христолини олййй нимога :Д:Д:Д:Д:Д
0
 
 
като конски мухи гнусни сте буфери... ти ги пъдиш, то па се връща
0
 
 
еии анонимни помяри гледайте си вашите теми ...турски чада 31-ви идва ... тогава ще говорим!!!
0
 
 
Наистина, маитапа вече на страна, но това наистина е отвратително, не говора за отбора Ботев, говоря от чисто хуманна гледна точка за играчите. Това да се подиграваш с личноста на даден човек в тея тежки дни е отвратително и дори подсъдно. Как очакваш този човек които не е взимал пари 8 месеца и накрая му подхвърлят няква коричка за да го залъжат да се раздава на терена. Ми мамка му аз ако бях тегля п...те маини и на отбор и на всичко отивам в евро-то, слагам пари и се оправям в живота. Знаете не симпатизирам на Ботев, но този селски дис ако го видя, аз лично бих му се изхрачил на колата/дето вече я няма/ от кеф. Различията на страна, дано положението се оправи и сделка има за да се възроди пловдивския футбол и да покажем на цяла България, че под тепетата се играят най- трудните мачове, и шопите да треперат като стъпят на пловдивски терен. Дано сделката ви не е наистина някои цирк, както твърдят другите черно-бели фенове, защото ако е така победители няма да има, ще има един загубил и това ще е град Пловдив. Не ме псуваите и не ме обиждаите, не се заяждам сега.
-1
 
 
Не си прав анонимнико!!Имаше един Ботев Враца,от който трепереха чорбари,и говеда!!КЪДЕ е сега??Друг отбор в града нямат-и станаха чорбари,и говеда!!!За Етър Търново чул ли си?Къде са сега??За да се запази отбора,публиката,обичта,трябва да сте на сцената не като статисти,а като артисти!!В БГ,има 285 отбора,с името на реворюционера...За момента от всички,най-известен е Ботев Криводол!!
0
 
 
Великият поет и революционер Христо Ботев сякаш е предчувствал, че недостойни хора ще се кичат с името му и ще петнят паметта му. Преди почти 150 години е възкликнал: Ще да пия напук врагу, напук и вам (псевдо) патриоти: аз веч нямам мило драго, а вий, вий сте ( жълти) идиоти
0
 
 
ами аз не мога да разбера защо ска4ате срещу италиянците,та те задължени ли са да дават заплати на отбор,които все още не притежават.това плащане защо не го приемете и като жест на добра воля от малу.дали не им е известно как миналата година ирена се прецака:)
-1
 
 
ще чукнете....както последните 11 години,или както последните 9 кръга на това първенство.....
на 21.10.2009 г.
-1
 
 
Ся като ги чукнем по-следващия кръг , в Столипиново ще е пълна тишина !
-1
 
 
Дядо Коледа се съгласил да не раздава подаръци една година и вместо това да инвестира в Ботев. Снежанка щяла да бъде изпълнителен директор, а Рудолф-президент. Очаква се и супер селекция през следващите 20 години и привличането на млади и перспективни попълнения между 2 и 8 години, които постепенно да станат гръбнак на отбора и да върнат Ботев към славните му години, които само Дядо Коледа помни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: