ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Малу Мпасинкату: Чакаме адвокатите да кажат "Да" или "Не" на сделката за Ботев, още няма заплати в клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:29 / 20.10.2009Коментари (61)14645
© Plovdiv24.bg
Чуйте думите на Малу Мпасинкату, който е категоричен, че преди адвокатите да се произнесат, няма как да се обвърже с каквито и да е срокове
След множество спекулации в различни медии, Plovdiv24.bg се опита да вземе отговори от спортно-техническия директор в клуба Малу Мпасинкату. Предоставяме и аудио запис на интервюто за достоверност и отхвърляне на лъжите по жълтите медии, най-вече свързани с конкретни срокове за заплати и подписване на договори, тъй като към момента италианските инвеститори са категорични, че не могат да се обвържат с конкретни дати.

- До къде стигнаха преговорите по покупката на отбора и Димитър Христолов помага или пречи на сделката?

- Като всеки едни преговори, времето за което трябва да се приключат тези преговори е съвсем малко и в последствие двете страни както продаващата, така и купуващата, са в процес на намиране на решение именно такова, което е угодно и на двете страни, тоест опитват се да се договорят. Основно сега опира до техническото довършване на нещата - счетоводни и други документи. Едва когато адвокатите прегледат всички документи накрая ще заключат: Да може да се осъществи сделката или не, не може.

- Какъв беше проблемът с Франческо Салерно и какъв е неговият статус в клуба в момента?

- Преговорите се водят между адвокатите. От една страна са адвокатите на г-н Христолов, а от друга страна са адвокатите на консорциума, представляван от Франческо Салерно.

- Какво е положението със заплатите в клуба? Очакваше се футболистите да вземат пари днес, кога се очаква в крайна сметка да вземат възнагражденията си?

- Както знаете аз съм спортен директор, ангажиран съм със спортно-техническата част в клуба. Времето, в което е необходимо, момчетата ще получат своите заплати.

- Можете ли да се ангажирате с някакви срокове относно заплатите?

- Вече сме октомври месец и за този месец те ще си получат заплатите. Тук искам аз да Ви попитам нещо. Вярвате ли в безпрекословната подкрепа на феновете към отбора? Вярвате ли, че те ще подкрепят Ботев безпрекословни в края на всяка седмица?

- Да, ако видят нещо конкретно.

- Благодаря ви, защото ролята на феновете е много важна в момента.

- Основните тревоги на феновете са, че няма конкретни дати до момента. Можете ли да се ангажирате с конкретни дати или срокове?

- Също както като вас, така и ние чакаме отговор на адвокатите „Да" или „Не" относно сделката. В момента когато имаме конкретен отговор от тях, ще можем да отговорим на този въпрос.

- В консорциума инвеститори само италианци ли са или има и българи в него?

- Италианци са, които искат да си сътрудничат в последствие с българи. Нека да не забравяме, че каквото и да е, ние най-напред сме гости тук.

- Освен таксата на полицията, италианците покривали ли са други стари дългове на отбора?

- Когато човек изяви желание, най-малкото като жест трябва да го направи това нещо, да покрие тези дългове. Така, че това е един добър жест от страна на италианските инвеститори. Бяха покрити и други административни разходи.

- От футболистите, които в момента се готвят с отбора, ще има ли нови, които ще бъдат картотекирани за мача с Черноморец.

- Видяхте, че в движение направихме един микс от български и италиански футболисти. Сега очакваме да картотекираме и Даниел Ола. Виждате, че правим всичко възможно да дадем максимум голям брой добри играчи на разположение на треньора.

- Кой докара тези италианци в България, Христолов или друг?

- Няма как да ви отговоря, когато нямам отговор, предпочитам да не говоря.

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Както винаги статиите за Ботев предизвикват невиждан интерес!Дори се забелязва как турски фенове на фкШльоко проявяват по-голям интерес отколкото към собствения си отбор!Това може само да радва цялата канарска,жълта и както щете я наричайте общност!Все пак Пловдив е само наш невежа буферска сган!
-1
 
 
Дано да стане сделката, щото иначе като смачкаме Ботев ще ми се оправдават, че били притеснени, не били концентрирани, морални победители и все глупости от този род
+3
 
 
Всеки ден отварям сайта и всеки ден чета все едно и също.Не ви ли омръзна да се дъвчите непрекъснато за едни и същи глупости?Да,Ботев е бил велик клуб на времето,но реалността сега е друга!Да,Локомотив бяха шампиони преди 5 години без значение по какъв начин станаха и се радвах когато отупваха прасетата и говедата където сварят,но реалността сега е друга.Реалността е ,че и двата отбора в момента не приличат на себе си.Реалността е ,че 2 мишки ни направиха за смях пред света!Не мога да разбера какво удоволствие ви доставя непрекъснато да се обиждате и да се тупате в гърдите кой е по-велик!?Дали някога Локомотивец ще каже Ботев е по-велик клуб или ботевист ще каже същото за другия отбор? Какъв е смисъла? Стига с тая злоба,стига с тия комплекси.Помаци,цигани,турци,буфери,папагали,жаба
ри не знам си какво...Смешно е....лек ден
+1
 
 
Искам да попитам 'Канарите',ако се финализира сделката/дано да стане/ и клубът ви се стабилизира за дълго време,това ще оневини ли поне в малка степен селския във вашите очи?Защото той доведе тези италианци ако искаше да затрие клуба можеше да го направи още преди години и тоот раз.Успех на жълтите,черно-белите в турция.
на 20.10.2009 г.
+3
 
 
То Сингбо щото е по-бял или Даксон ! Бухаххаха ! Даже има вече българин с име Дани Кики махахахахха !!! 8-то чудо на света локу !
-2
 
 
Направо ме просълзи, но като ти чета коментара направо в съзнанието ми изниква една единствена думичка, която определя не само теб а и всички жълто черни фенове.....LOOSERS!!!!!
+4
 
 
МАХАЙТЕ СЕ БУФЕРИ ОТ ТУК и няма да си пишем простотии и да си губим времето с безконечни и безплодни разправии!!!!! Айде къш!
-3
 
 
Аре стига сте мрънкали бе, ревлйовци -"Наще темии" ;((((( аиде разреви се и приключваме.
на 20.10.2009 г.
+1
 
 
Брокерите ни направиха 4-ти в света ! И обраха парите на баламурниците хахахахах ! Който се чуства ограбен от Данов и Александров значи е баламурник , а това са феновете на локу от столипиново !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: