ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христолов доведе италианците на стадион "Ботев", Орнела каца днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:42 / 02.10.2009Коментари (34)12976
Димитър Христолов доведе днес групичка от италианци на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. На стадиона първоначално пристигнаха Малу Мпасинкату и Франческо Салерно, които вече идваха в Пловдив, а след това и още половин дузина италианци. Те влезнаха на стадиона и разгледаха съоръжението в добро настроение.

Най-чаканият от феновете на "канарчетата" - гласеният за президент Марко Орнела, ще пристигне днес на летище в София около 4 часа следобед. Предвижда се специална пресконференция, която обаче за разлика от предната, ще бъде закрита и няма да се допускат фенове. Още обаче не е уточнено кога точно ще може да се представи пред медиите Орнела.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добър вечер, пловдивчани! Добър вечер и на вас буфери! Гледам пак сте плъзнали в темите за Ботев. Тотален страх ви тресе да не би всичко това да е истина. Направо прозирате от яд. Е, дано опасенията ви се окажат основателни. Щом преди толкова важен за вас мач пак повече се интересувате от първия футболен клуб в България - значи комплекса "Ботев" не ви е оставил!
-1
 
 
горките мангета разтекли са се като сапун
0
 
 
Тц тц тц тц тц...Тея,големи "бизнесмени"бе!!!Требе да са някаде от Сицилия?Доста мургави ми се виждат..."бизнесмени",та чак дрънкат!!Тоалетите им-тоалети,прическите-прически...КЛАСА !!!...Току виж-шампиони още тая година ви направили...
0
 
 
Командос е прав .. ! Бате Митко отново ще прецака работата и канарчетата ще си мислят,че са се утървали от него ама няма да е така ;)
+1
 
 
Командоса е прав!Защо Митьо ще се радва освен ако не е лъжа?
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 02.10.2009 г.
0
 
 
Хайде да не издребняваме не се псуваме излишно. Ще поживеем и ще видим до колкото колко има надежда за ботев или е поредния фарс на които е бил подлаган ПЛОВДИВСКИЯ футбол последните години. И докато някви пубери се псуват на турци и цигани във форумите, разни жалки кроят планове за цонцесии и бизнес паркове, пичинета ще перат пари далече от италия (дано греша) и бавно и славно футбола в града ни запада..... само погледнете, последните 2 отбора в А група след 7ми кръг.... Ако жабарите успеят да вдигнат ботев от тинята ще е добре.... независимо дали ще перат пари или не, по лошо от тука не може...... а ние феновете на локото трябва да вземем крайни мерки срещу галя.... защото тази пародия на футболен шеф трябва да бъде изгонена.... Защо когато гергов и даваше 2-3 милиона за локо а тя искаше повече не я натиснахме... Да и кажем че а не е продала отбора на исканата цена, а ще съжалява. Ама гелдахме отстрани като п*тки, а сега и пише надписи умри к*рво!!! Веднъж за винаги трябва да се очистим от този паразит.... иначе както се присмивахме на ботев, същото ни идва и на нас..... Селския поне намери някви да дойдат..... А наша гакла ни заплашва с В група!!!!!
0
 
 
като му гледам щастливата муцунка на бате ви Митко, нищо добро не ви чака мисисриииии
0
 
 
мюсулмани какво правите в темите за БОТЕВ-отивайте при Кокошков
+2
 
 
Тези ли ще са новите клоуни на Христолов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: