ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Бонуси за спортни залози в Сезам и другите букмейкъри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 27.08.2021Коментари (0)1585
©
В днешно време на пазара има много и различни букмейкъри, които в борбата си за нови клиенти използват различни маркетингови подходи, като един от тях е даването на бонуси за нови или лоялни клиенти. Веригата казина Сезам, вече предлагат онлайн залози и на спортни събития, а за новите си потребители те подготвиха специална бонус програма. За новите клиенти на букмейкъра, Sesame bonus cod дава 100% бонус върху депозираната първоначална сума, като опцията е с възможност за залог до 150лв.

Бонусите са нещо много хубаво за играчите, особено когато стартират в изцяло нова платформа, като тази на Sesame. Все пак, доверието между клиент и букмейкър, все още е в началото си, а един такъв подарък, може да затвърди отношенията още на ранен етап.

За да се възползвате добре от бонусите обаче, вие трябва добре да сте прочели правилата за ползването и усвояването им, за да не останете неприятно изненадани. Всеки онлайн букмейкър ще ви предложи бонус за регистрация, с който вие имате възможност да започнете да играете с повече средства, но е добре да изберете един букмейкър, да проучите какво предлага и при какви условия важи офертата. Вземайки го като база за сравнение, може да погледнете още няколко букмейкъра. Така ще можете да сравнявате, да видите плюсовете и минусите, лимитите и отпусканите суми.

Обикновено първият бонус вие можете да получите още при регистрация, като в повечето случаи той е свързан и с първи депозит. Тоест освен да се регистрирате, минавайки цялата процедура, вие трябва да изберете начин за депозиране и да направите своя първи депозит при букмейкъра. От размера на депозита ви ще зависи и размера на бонуса, като обикновено на пазара се предлага от 20% до 300% спрямо сумата, която сте депозирали. Например избирате букмейкър, който ви дава 100% бонус от стойността на първия ви депозит, звучи страхотно, защото инвестирате например 50 лева и веднага получавате още 50 подарък.

Само, че винаги трябва да четете условията, защото тези пари под формата на бонус няма да можете да изтеглите веднага, а ще трябва да и превъртите през залози. Не винете букмейкъра, той е готов да ви ги подари, но все пак защитава и своите интереси и има условия. Така или иначе, ако познавате добре условията вие имате шанса да и увеличите дори и да ги ползвате за игра или за теглене. Бонусите, какъвто е например е този на Sesame, ви дават наистина много повече шансове за игра и положителни емоции, защото букмейкърът има за цел да привлече колкото се може повече клиенти. Все пак Sesame е най-новата онлайн платформа за спортни залози в България и клиентите имат нужда да получат бонус, който да затвърди доверието в него.

Има бонуси, които не са свързани с депозиране на средства. Често те са така наречените "бонус лоялност“. Те се отпускат периодично на стари клиенти и отново има условия, които трябва да прочетете, не очаквайте да получите бонус и сумата веднага да може да бъде ползвана за теглене. Понякога пък букмейкъри отпускат бонус без депозиране, като вие можете да го ползвате за игра, тоест имате възможност да играете и да се забавлявате с чужди пари. Тук обикновено обаче не можете да теглите сумата от бонуса и печалбите направени с него, преди да сте депозирали определена сума. Отново става ясно, че трябва много внимателно да се четата условията. Отново не трябва да мислим, че букмейкърите се опитват да ни изиграят, не, те просто се предпазват от клиенти които биха се опитали да изиграят тях откривайки много сметки и теглещи бонуса от всяка от тях например.

Може да попаднете и на безплатни залози. Те обикновено а обвързани с голямо събитие и важат за залози на това събитие. Можете да имате например "безплатен залог на живо“, което означава, че можете да заложите без да губите свои пари на събитието. Това естествено е при определени условия, например залог преди срещата размера на който определя и безплатния ви залог, има лимит до каква стойност е безплатния залог и други. Имате и бонуси от рода на връщане на залог, ако например сте заложили на определен играч да е голмайстор, но той не вземе участие в срещата, много букмейкъри ще върнат залога ви, прочетете обаче предварително правилата на вашият букмейкър.

Бонусите са един от методите за привличане на нови клиенти. При високата конкуренция е нормално всеки да се бори за още по-голям пазарен дял. От това клиентите само печелят, но както знаем "безплатен обяд“ няма, затова отделяйте време и четете условията и правилата. Може също да прочетете някои успешни стратегии за залози бонуси на опитни играчи, които могат също да ви бъдат от полза.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: