ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отложиха делото срещу Христолов, Боби Димитров и Андреев не се явиха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 24.09.2009Коментари (13)9544
© Plovdiv24.bg
Делото заведено от фирмата на Ирена Кръстева - "Компакт-Меридиан" срещу Димитър Христолов бе отложено за 27 октомври. Причината е, че двама от свидетелите - Христо Андреев и Борислав Димитров - не се явиха на днешното заседание на Пловдивския окръжен съд. Двамата трябва да дадат показания за това как е изразходвана сумата от 300 000 лева, авансово преведени от Кръстева на Христолов.

Димитров оправда отсъствието си със здравословни проблеми. Въпреки това на него му бе наложена глоба в размер на 200 лева. Освен това съдът реши, ако той не се яви и на следващото заседание в края на следващия месец, да бъде доведен в залата от полиция. Христо Андреев се размина сьс санкция, тъй като се оказа, че бившият финансов директор не е получил призовката си.

Боби Димитров и Христо Андреев бяха част от управленския екип, който щеше да работи на ст. „Христо Ботев", ако Ирена Кръстева бе купила клуба от Христолов. Съдията от Пловдивския окръжен съд Галя Велчева посъветва адвокатите да се споразумеят.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А искам да те питам нещо ( ти с дългия коментар буфера), от кога почнахте да мразите Галка бе преди въобще не възразявахте, иначе много ви знаеше устата, че ще изпадаме, но сега май друга песен запяхте като видяхте, че отбора ви е зле! Верен бил, таратанци!
+1
 
 
ДО Aнонимен преди 1 ч. и 51 мин-кво значи тази дума ЕВАЛА,бе ФЕС??????
+3
 
 
Ех буфери , колелото се върти.Смеехте се на нас за Христола,ся пък вие сте с надписи "Смърт за Галя" ,глупендери. А сега да е жива и здрава Галчето и дълги години да ви управлява : )
+3
 
 
ЕЙ ТЪПИ ЦИГАНИ ГЛЕДАЙТЕ СИ ЗЕКИТО И ГАЛКА-АНАЛКА. БОТЕВ Е СЪЗДАДЕН ПРЕДИ КОМУНИЗМА И ДОЖИВЯ И СЛЕД НЕГО, А ТЪПОТО ИЗЧАДИЕ Локо Е ЖИВО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БКП. НЕ БКП БИХА БАЙЕРН,БАРСЕЛОНА,АТЕТИКО(МАДРИД), СПАРТАК(МОСКВА) И Т. Н. ДОКАТО ЛАЙНОМОТИВ СЕ ШЛЯЕЕШЕ ИЗ "Б" ГРУПА.ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ И ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ ЛАЙНОВОЗИ ПРОСТИ
+1
 
 
Иначе казано Иренчето сега се опитва да се споразумее с новите собственици, Андреев е ясен той е човек на дебеланата. Само не ми е ясна позицията на Боби. Дали го прави за доброто на клуба за да се разберат новите и Ирена и сделката да стане по-бързо или и той просто прави каквото тя му нареди.
0
 
 
Той Боби каза:Ако има нови собственици си оттеглям делото... САМОБОТЕВ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: