ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какво обеща да продаде в понеделник Христолов?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 19.09.2009Коментари (15)9566
© Plovdiv24.bg
Христолов се показа вчера пред медиите и гордо заяви: "Разбрахме се с италианците, продавам отбора в понеделник". Тези думи, а и разходките му с предполагаемите купувачи из Пловдив вчера, предизвика две разнопосочни настроения у изстрадалите "жълто-черни" фенове. Част от привържениците вече започват да предусещат идващите радостни моменти и раздялата на Христолов с любимия им клуб. Друга част са на противоположното мнение и са сигурни, че това е поредното театро разигравано от собственика на клуба.

Да погледнем малко факти, които са "За" и "Против" предстоящата сделка.

"За" сделката и, че тя е реална в момента могат да бъдат цитирани две неща: Христолов все пак разхожда някакви италианци из Пловдив и всички твърдят, че те са кандидат-купувачи. Христолов по принцип се крие като дявол от тамян от медиите, но изведнъж реши да се покаже на всички, което може да означава, че се е успокоил от предстоящата сделка. Италианската колония сред футболиститев чера в куп се сдоби с жълти карти и е на линия за предстоящия двубой. Процедура за която може да са спомогнали и кандидат-купувачите.

За съжаление фактите "Против" са


Sportal.bg
малко повече. Ще използваме факт, който наредихме сред положителните, но той може да е и с обратен знак. Именно позирането на Христолов пред медиите с група мъже. Твърди се, че са италианци, бизнесмени и така нататък, но тези факти си остават непроверени. Това позиране може да е театро, разигравано от Христолов с цел поредното отлагане на увеличаващото се срещу него напрежение. Трудно е човек да повярва, че въпросните бизнесмени за едно денонощие са имали възможност да се запознаят с всички пасиви и активи на клуба, да изградят план за развитието му и финансирането му, и да подпишат предварителен договор. Най-големият минус са запорираните акции в клуба. Какво ще продаде Христолов на италианците в крайна сметка?

Ще поживеем, ще видим е казал народа, а Христолов е собственик на клуб, от който може да се очаква всичко. За сега това всичко е било в отрицателна посока, но феновете се надяват, че той ще извърши единственото възможно в положителна посока и ще продаде отбора.

Темата за продажбата породи дискусии и във фен-групата на Ботев в Plovdiv24.bg. Влезте тук, присъеденете се към групата и се включете в дискусиите.
Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 19.09.2009 г.
0
 
 
ОК, това звучи много добре, само че когато акции са застопорирани от съда НИКОЙ не може да ги продава. Христолов няма как да продаде Ботев. Мисля че това е поредният фарс и понеделник, когата Ботев не бъде продаден (защото няма как това да стане по законен начин), ние ще чуем поредната простотия и оправдание от този малоумник.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 19.09.2009 г.
0
 
 
хахахаххахахаха бат Митко пак ви прави на маймуни .
0
 
 
аман от тоя некадърник поредната лъжа на 100 процента
0
 
 
Всичко било на ред,въпроса е че нищо не е наред,този явно ни смята за пълни малоумници.За жалост пародията продължава.Колко още циркове ли ни е писано да видим.Дано са малко,силно се надявам.САМО БОТЕВ!
0
 
 
жълти ,никой не иска да изчезвате но не занимавйте всички с вашите проблеми ,не е татово време, когато нещата се решаваха отгоре,има пазарни механизми ,ако е рекъл господ ще ви купят ,ако ли не ,ще чакате този момент ако трябва и в б група ,същото важи и за нас ,така е устроен футбола по света ,и феновете на натингам/отбор с история и традиции/ не им е приятно да са трета глуха но си подкрепят отбора
+1
 
 
Бати трагедията... Не съм стъпвал на стадиона от незнам си кога. Няма и да ида... А Вие локо фенчета тук, които така злобеете и искате да изчезне Ботев, зададохте ли си това простичко въпросче в малките си главици, след като останете само Вие с кой ще си мерите "достойнствата" бре??? И когато тук някой имащ акъл от феновете на Локо напише нещо правилно и отнасящо се за футбола в този град като цяло, "Вие" му се нахвърляте като бездомни кучета от Столюпеново... Това не е никаква любов към който и да е отбор. Срам сте за родителите си!!!
0
 
 
и ако този път няма сделка май наистина ще трябва да се започва от В група освен ако тоя мърсол не пукне
0
 
 
Дори и да има някаква продажба (която не виждам как ще стане със запорираните акции), всичко ще е за замазване на очите. После върви ги търси тия тайни италианци. Поне Христолов беше близо и имаше смисъл от протести.
0
 
 
за жалост първото към второто е 1 към 9
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: