ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
След празниците подписват договора за концесията на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 17.09.2009Коментари (12)5770
© Plovdiv24.bg
Договорът за концесията на стадион "Локомотив" трябва да се подпише след предстоящите четири почивни дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това заяви на пресконференция финансовият директор на Локомотив Иван Петлешков. "След одобряването на концесията в Общинския съвет и публикуването на решението в Държавен вестник има срок, който трябва да се изчака преди подписването и ако всичко е нормално, това ще стане след 22 септември", съобщи Петлешков.

Клубът е наясно със стъпките, които ще предприеме след започване на строителните работи, за да спази срока от 30 месеца за изграждане на стадиона и влагане на заложените в договора средства, като има изготвена програма по която ще се работи. Един от приоритетите ще бъде изграждането на модерни терени за подготовка на Детско-юношеската школа.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 17.09.2009 г.
0
 
 
Айде де,айде де,от кога я чакаме таз концесия...тва стане ли жълтурите после нека викат че Пловдив е техен,смешници долни !
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 17.09.2009 г.
0
 
 
Финансовият директор на Локомотив Пловдив Иван Петлешков заяви, че ръководството на "черно-белите" е готово да преговаря с всеки, който желае да закупи акциите на клуба. Той обаче уточни, че Локомотив не е изваден на тезгяха и не се продава на всяка цена. "Във връзка със слуховете за продажба на отбора искам да заявя категорично, че не водим преговори с никого. Разбира се, че ако има добра оферта, ще седнем на преговори, но г-жа Топалова не иска да се отърве от Локомотив", каза Петлешков. Финансистът каза още, че вече е изготвена инвестиционната програма за концесията на "Лаута", а изпълнението й ще стартира веднага, след като бъде сключен договорът между клуба и община Пловдив. Основен акцент в нея ще бъде изграждането на игрища за детско юношеската школа. Днес бе представен и новият шеф на ДЮШ в Локо Пд Георги Славов. Той заема мястото на Иван Иванов. Причината за смяната е неефективната работа в подрастващите. "Искаме в Локомотив да се възпитават и играят Локомотив. По-добре е да плащаме на наши деца отколкото да даваме заплати на чужденци", коментира назначението на Славов Иван Петлешков.
+1
 
 
НЕДЕЙТЕ ДА ПУСКАТЕ ГАЛКА ДА ЗЕМЕ КОНЦЕСИЯТА!После неможе да се изгони и ще се закове за клуба близките няколко години ... Но аз какво говора по-добре да си гледам отбора,защото ся ще се почни ся ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 17.09.2009 г.
0
 
 
Най накрая един от водищете ни Пловдивски отбори да получи концесия за стадиона си. Невярвах че ще доживея такова чудо. Да им е честито на Локото.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 17.09.2009 г.
0
 
 
Петлешков, планове за оставане ли си правите с галка??? Пътя, чантата и за хляб
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Един от героите на Локо отново се разписа в Бахрейн
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: