СКХГ Тракия (Пловдив): Прекрасно представяне на талантливите ни момичета

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:57 / 21.06.2021
2353
Завърши Държавното първенство по художествена гимнастика, категория "А" за възраст девойки младша възраст. "Прекрасно представяне на талантливите ни момичета. 5 от 6-те ни състезателки успешно минаха квалификациите за многобоя", похвалиха се от СКХГ Тракия (Пловдив) в официалната клубна страница във Фейсбук.

В квалификациите участваха 92 гимнастички, които изиграха съчетанията си с топка и бухалки, а първите 60 класирали се от квалификациите изиграха и съчетанията на обръч и лента, което оформи многобоя. По регламент в многобоя се класират 3 гимнастички от клуб.

Ето кои 6 грации на Тракия успешно минаха квалификациите за многобоя: Мая Пенева, Радостина Бояджиева, Мария Лесова, Михаела Варева, Мариела Джамбова.

Останалите се класираха, както следва: Мая Пенева (8-мо място многобой, финал на топка 7-мо място, финал на бухалки 4-то място).

Радостина Бояджиева (14-то място многобой, първа резерва на бухалки), Мария Лесова (17-то място многобой). Достойно представяне и на Симона Гюлфиданова.

Главен треньор на клуба е Ирина Чернева, с треньори Силвена Чернева и Джемиле Халилова. Съдия: Анета Гайдажиева, балетни педагози: Мария Кумчева и Катя Видева.

"Поздравления на децата и треньорите им", написаха още от СКХГ Тракия (Пловдив).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).