Ето кой спечели приза "Мария Петрова" в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:34 / 07.06.2021
2234
Състезателката от Холон (Израел) Соня Лейфман е новата носителка на приза "Мария Петрова", който бе връчен след края на 7-ия международен турнир по художествена гимнастика "Тракия къп". Надпреварата се проведе при отлична организация в спортната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

При девойките старша възраст Приз "Мария Петрова", златен медал в многобоя, както и всички златни медали на уредите спечели Никол Тодорова от клуб "Авангард" с треньор Николай Боев.

Мишел Бутар и Марина Лобач бяха специални гости на откриването на международния турнир "Тракия Къп" и приз "Мария Петрова". Надпреварата бе организирана под патронажа на Община Пловдив и БФХГ и се проведе при отлична организация.

Французинът Мишел Бутар е член на съвета за европейска гимнастика. Марина Лобач, която е олимпийска шампионка от Олимпиадата в Сеул 88, е също в ръководството на съвета. Двамата уважиха примата на пловдивската гимнастика Мария Петрова и веднага след церемонията заминаха за Варна, където от 9 до 13 юни предстои Европейско първенство по художествена гимнастика.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).