ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (18)
Бербатов: Намирисва на страх и паника
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:04 / 28.04.2021Коментари (2)3564
©
Димитър Бербатов обяви, че продължава битката за президент на БФС независимо от финта с отлагането на конгреса. “Само ден след пресконференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има конгрес. Намирисва на страх и паника. Чисто юридически имат своята правота, но морално - нула. Един ден след информацията, че аз, Стилиян Петров и Мартин Петров се кандидатираме, се усеща лека паника. Беше очакван такъв ход. Продължаваме с нашата програма, отказване няма. Екипът ми е силен, лоялен. Няма да мине номерът", заяви Димитър Бербатов пред “Дарик".

“Ние продължаваме да действаме по нашия план с леко отлагане. Дано доживеем да дойде такъв конгрес. Явно се тупкаше топката, за да дойде този ден", добави той. И продължи, че се надява, когато “живот и здраве дойде конгресът догодина, да не се проведе по подмолен начин като в миналото".

“Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В крайна сметка най-голямата истина е, че клубовете решават накрая. Всичко е в техните ръце. Те трябва да бъдат готови за тази промяна и да я искат. Доколкото съм запознат, те са готови", коментира Бербатов подадената от Борислав Михайлов информация колко клуба са застанали зад него да оттегли оставката си.

“Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам как сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си, че има “Абе тия момчета къде са тръгнали?". Аз слушам изказванията. Професори по всичкознание винаги ще има. “Там нямало футбол, еди-къде си нямало футбол". Кой е виновен? Да направят така, че да има футбол", каза още Бербатов.
Още по темата: общо новини по темата: 211
25.03.2024
22.03.2024
21.03.2024
20.03.2024
18.03.2024
18.03.2024
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Браво Митко, поздравявам ви и желая успех. Борбата ще е много трудна - тези няма да пуснат кокала лесно. Нечестна игра, корупция, наглост, националния отбор пропада в бездна - не знам какво трябва да стане за да се махнат тези. Сеп Блатер, Платини - приятелчетата на оня с гнездото на главата изхгоряха, а той миличкия света вода ненапита и се окопава още повече. А това със смяната на правилата за А група е невиждано безумие и извращение. И сега къде са така наречените "ФЕНОВЕ" на всички отбори? Видяхме какво се случи в света с идеята за "Суперлига" - за часове се надигна такова цунами, че отвя идеята в небитието. А тук феновете мълчат. Милички хора, вместо да се биете по градинки и паланки покажете, че обичате футбола и бъдете заедно! Очаквам феновете на Славия да са в първите редици.
+1
 
 
Няма да се отказваш. Аман от пияндета с перуки,тюлени от Слабия и помаци от Микре. И ония гелосания делиормански Лайногорец и той да си заминава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Марица с класика при юношите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: