ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: Можехме да бием с 10:0! Вървя с гордо вдигната глава, а на челото ми пише Локомотив
Автор: Стойчо Генов 09:06 / 30.11.2020Коментари (10)4413
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на българския футбол Христо Бонев заяви, че и 10:0 е нямало да бъде нелогичен резултат в Битката за Пловдив.

"Дербито между Локомотив и Ботев е най-очакваният мач. По мое мнение то е много по-вълнуващо от Левски - ЦСКА. Въпреки че отборът имаше проблеми - коронавирус, контузени играчи, напускане на треньора, новите момчета Тунчев, Жоро Илиев, Стоян Колев и Данчо Юруков съумяха бързо да възстановят футболистите най-вече психологически и да ги подготвят за дербито. Превъзхождахме Ботев във всяко едно отношение и 6:0 е резултат, който не показва точно съотношението на силите на терена. Още през първото полувреме, а и през второто, можеше да увеличим головете. И 10:0 нямаше да е нелогичен резултат", категоричен бе Зума пред "Тема Спорт".

"Жалко е, че стадионът бе празен. Отчайващо е, че такива мачове са без публика заради забраната. Но наши фенове имаше извън стадиона и те отдадоха с аплодисментите си заслуженото на героите на терена - футболистите и треньорите. Гордея се с този Локомотив. Футболисти, които не са скъпоплатени, които не са гръмки звезди, каквито други отбори в България се опитват да закупят. Христо Крушарски не е човек, който дава големи суми за имена. Той разчита на хората, в които има доверие, да работят и да подготвят тима така, че да изглежда по този начин. Мнозина се съмняваха, че след отсъствието на Акрапович ще има някакъв спад в играта, но заслугата на Александър Тунчев и екипа му е, че съумяха да възстановят климата в отбора. Те се възползваха по най-добрия начин от наследството, което получиха. Горд съм от това, което видях на "Лаута".

"Хората от треньорския състав знаят какво е да печелиш титлата. Те трябва да решат и да поставят задачата пред отбора и да се гони първото място. Аз може би съм най-горд, защото за мен мачовете между Локомотив и Ботев са нещо, което ми влияе на самочувствието и психиката. Когато отборът побеждава, и то с такава игра и резултат, мога по цял ден да вървя с гордо вдигната глава и на челото ми да пише "Локомотив", щастлив е Зума.
Още по темата: общо новини по темата: 57
03.12.2020
03.12.2020
03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020
30.11.2020
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Защо пък да не се радва човека? Това се случва 1-2 пъти в живота - да разгромиш вечния съперник с такъв резултат или пък съответно да паднеш! И в двата случая емоциите са крайни и дълго време ти определят настроението. Така че, радвай се, Зуме, има защо!
+3
 
 
Зуме, човек е тудно да се предпази от самозабравяне, но поне трябва да се опита! Да се радваш на щастието си е едно, да парадираш със щастието си и да се присмиваш на нещастието на другите е съвсем различно! Дръж се достойно, не падай ниско! Дядо Иван е прав, доскоро ти се молеше като просяк насам натам някой да ви стане собственик!
0
 
 
Що не бихте? Ако не знаеш оная приказка за Яйцето на Колумб, мога да ти я кажа.Интересна е...
-1
 
 
Зума е велик! Фантастичен резултат, който ще се помни десетки, че и повече години! Черно-белите празник продължава! Поредната страница в историята беше написана!
на 30.11.2020 г.
+2
 
 
Жив и здрав да си ,Зуме!Най-голямата ни легенда!Какви успехи и радост ни донесоха тези момчета,машини,лъвове,Мъже с главно М!
+2
 
 
За един приятел питам-А как ходеше и какво ти пишеше на челото когато вие бяхте в състоянието на Ботев?Когато обикаляхте с Узунов като просяци цяла България да молите за помощ. Дърт човек си Зуме, не разбра ли , че земята се върти?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: