ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев: Пренаписахме историята! Отборът ни направи Акрапович добър треньор
Автор: Стойчо Генов 09:20 / 29.11.2020Коментари (16)7882
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев каза силни думи след историческата рекордна победа с 6:0 над Ботев в градското дерби. Той сподели, че всички футболисти са записали имената в историята на клуба. Националът направи и интересен коментар за вече бившия треньор Бруно Акрапович.

"Много добре, за пореден път пренаписахме историята. Толкова категорична победа не само откъм резултат, а и откъм игра. Не оставихме и искрица съмнение за това кой е по-добър в момента. Можехме тотална да ги унижим, но и това е повече от достатъчно“.

"По време на мача искахме да вкараме още и още. Още от загрявката знаех, че ще направим голям мач. Излязохме пределно мотивирани. Можеше да е 6:0 още до полувремето. Не трябва да бъдем прекалено максималисти. Подобрихме рекорда, с шест гола разлика никой не е побеждавал в дербито. За пореден път си записахме имената в историята на Локомотив след спечелените три Купи. Мисля, че тези години са най-добрите в историята на Локомотив. Заслужва се да се говори дълго за това. Най-жалкото е, че нямаше публика, щяхме да се радваме заедно. Без фенове футболът не е същият“.

"Те просто нямаха никаква идея как да ни противодействат. Не мисля, че е изненада. Нека не звуча нагло, просто мисля, че можехме да победим и с още голове. Ние сме във форма, те си имат проблеми, сега са ни паднали. Поздравявам всички фенове на Локомотив“.

Показахме на терена, че отборът е това, което е, благодарение на футболистите и не е заслуга на един човек. Колкото цяла България говори, че Бруно Акрапович ни е направил отбор, същото може да се каже, че отборът направи Акрапович добър треньор. Има много качествени футболисти, които, за България, са на топ ниво".

"Левски също има проблеми. Ще е съвсем различен мач. Във вкъщи показват зъби, но това не e този Левски, от който да се плашим. Знаeм, че мачът ще е изключително труден и искаме да затвърдим това, което направихме днес. Говореше се, че Локомотив е зациклил – три поредни равенства вкъщи. Видя се, че не е така. Настръхвам като нося лентата на отбор, който е записал най-голямата победа в пловдивското дерби“, заяви Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 57
03.12.2020
03.12.2020
03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020
30.11.2020
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изключително пошло изявление! Който се опитва да унижи опонента си унижава най-вече себе си. Изявление просмукано от озлобление и демонстриращо липса на спортен , а и на човешки морал! Жалко!
0
 
 
Видях го каква история пише с националите...рџ?Ў
0
 
 
Точен коментар,с една забележка-Акрапович е този,който създаде този отбор.Иначе успех и на Тунчев и ще се радвам да задмине успехите на Акрапович.Само "ЛОКО"!
0
 
 
Браво Машини,наистина радостни години за Локомотив...а оня бежанец даже не го споменавайте1
на 29.11.2020 г.
-1
 
 
Димитър Илиев Капитана,нашия водач,лидер,легенда.....заедно с Биската!Да се знае,благодарим,големи мъже,лъвски сърца,черно-бели герои....!
-1
 
 
Митко густото е върховно.При онова 7-3 Дража каза да спрете с унижението а снощи кой помогна на селянките така и не разбрахме.
0
 
 
Няма по-голяма гордост от това, да си фен на ЛОКОМОТИВ Пловдив!!!
0
 
 
Благодарим ти Мите.Ти си истински локомотивец.Обичаме те.Не споменавате вече Акрапович.Ти той е свършена страница за нас.
0
 
 
Мите,това влиза ли в историята или него не сте го написали?"През 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на "Велбъжд" в "Локомотив". Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: