ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Търновалийски се оправдава: Нямаме никаква вина за "Небет тепе"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 23.03.2011Коментари (11)5839
© Plovdiv24.bg
Продължава поредната серия на "Империята отвръща на удара" в Пловдив. На въпрос на журналисти ще има ли рокади в отдел "Евроинтеграция" на Община Пловдив, заради вече печално известния факт за загубения проект за "Стария град" и последващото "пенсиониране", според неофициални източници на арх. Селенски, кметът Славчо Атанасов бе категоричен: "След изказванията и на двете страни, замесени в конфликта, е време пловдивчани сами да направят своите изводи", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Не искам да връщам темата отново. Това, което ще кажа е, че битката за този проект ще я водим до последно, т.е. има начини за обжалване и за търсене на справедливост", каза още кметът.

Той беше категоричен, че е дал свобода на всичките си заместници по повод на провежданата от тяхна страна кадровата политика в ресорите им. "Ако някой зам.-кмет не е доволен от някой свой служител, аз никога не съм създавал проблем за неговото освобождаване от работа", категоричен беше в ненамесата на работата на зам-кметовете, Славчо Атанасов.

Изключително нагъл и циничен в изказването си бе "червеният" парашутист в общината Георги Търновалийски. Човекът, който трябваше да измие срама от некадърната работа на предшественика му Ганчо Колаксъзов, се представя още по-неадекватно като зам.-кмет. Търновалийски бе достатъчно нагъл за да излезе днес и да заяви: "Смятам, че темата за проекта наистина трябва да я приключим и да оставим органите да се произнесат по нея. Живеем в демократична държава и трябва да спазваме правилата и законността, което не се случи в този случай", беше мнението му. Неговият ресор в общината е "Евроинтеграция и социални политики". Той е кмет от квотата на БСП.

"С действията и изказванията си, областният управител Иван Тотев и министър Томислав Дончев, предрешиха решението на комисията. Що се касае за промените в дирекция "Европолитика", смятам, че заради този създаден  проблем с проекта за "Небет тепе", не виждам защо трябва да има такива. Няма никаква вина на колегите, а дори напротив: те положиха огромен труд, под огромно напрежение", категоричен бе Търновалийски.


Още по темата: общо новини по темата: 134
26.04.2024 »
19.04.2024 »
19.04.2024 »
19.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това със закъснението е много странно или много некадърно?!? Толкова време да имаш и накрая нищо...... Трябва да си ходят тези управници- това е истината !!!!!!!!!!
+3
 
 
Да закъснееш с подаването на документи по програма,обявена през 2009,срока на която е удължен с два месеца...това само некадърниците на Славчо го могат.Но се оказа,че сме изтървали и едни 800 хил. лева,защото пак същите хора са закъсняли пак с няколко минути!Да не би това да е саботаж?!Щом ние няма да цоцаме от тези пари,защо да ги осигурим за някой друг!?На никой не му пука за този град!!!
+4
 
 
Без думи!Комунист да говори за "демократична държава"?!?
+8
 
 
Трябва да си пълен дебил, за да продължаваш да се държиш така, кмете! След всички факти, черно на бяло, които се изнесоха, документи се показваха! На твоята гола дума никой не вярва! Това е много срамно! Ако имате малко срам,веднага ще си подадете оставките-всички некадърници и глупаци!
+7
 
 
Е, не знам какъв човек трябва да си, за да се изтъпанчиш там и да ги говориш тия глупости. Наглостта им е безгранична. Не да хвърлят плюнки и да се оправдават, че им пречат Тотев, Господ и времето, а да си посипят главите с пепел. Непростимо е това, което сториха. Направо е престъпление. Все повече започвам да си задавам въпроса "Случайно ли е?"
+5
 
 
Magda, не трябва да си мъж. Мъжете ги осъдиха, убиха, изселиха, заличиха. Трябва да си селско-пролетарски престъпник. Трябва да си пълен простак и да се гордееш с това, спазвайки 60-годишна традиция. Трябва да не можеш да свършиш работа и за един лев, да си назначен, защото дядо ти е обирал мандри, а постоянно "международното положение" да ти е виновно. Открити са само две рецепти за тази порода червени уличници: стълб и стена.
+13
 
 
Питам : Какъв мъж трябва да си, за да си отидеш с достойнство, след като признаеш, че си се провалил? И каква подлога трябва да си, за да вършиш безумия и безобразия и да съсипваш втория по големина град в България, заради частните интереси на няколко комунистически, крадливи псета?
+13
 
 
писна ми от некадърници в тая община като е имало краен срок защо не са отишли по-рано ми трябваше да го правят в последните минути.
+15
 
 
цитат:
"Битката за този проект ще я водим до последно, т.е. има начини за обжалване и за търсене на справедливост", каза кметът. "Темата за проекта наистина трябва да я приключим и да оставим органите да се произнесат по нея. Живеем в демократична държава и трябва да спазваме правилата и законността", допълни зам.кметът.
Абе, аланкоолувци, защо чакахте последния срок и го пропуснахте за 16 минути? Малко ли време имахте за изготвяне на проекта и навременното му представяне (друг е въпросът колко качествен е бил този проект и дали е щял да бъде одобрен) ? Сега щели да се бият до последно! Ами то, "последното" вече мина, няма "следпоследно"! Органите вече се произнесоха в смисъл "Късно е, чадо, мандалото лопна"! Г-да кмет и зам.кметове, точно Вие спазвайте правилата и законността, за да не Ви са криви после Тотев-Смотев, Дончев-Мончев или Борисов-Морисов! Уволнения и пак уволнения! Това са 6 милиона, ей!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: