ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Търновалийски готов да си подаде оставката, заради "Небет тепе"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 22.03.2011Коментари (19)4066
© Plovdiv24.bg
"Небет тепе" е от национално значение и ако цената проектът да "мине" е моята оставка, ще я подам", заяви заместник-кметът на Пловдив по евроинтеграцията Георги Търновалийски след като от областната администрация категорично заявиха, че общински служители са закъснели с подаването на проекта. Според Търновалийски с енергията, която областната управа и ресорното министерство влагат в изследване на подробности, с които да пречат на общината, би могъл да се спаси проектът за 5,2 милиона лева.

Търновалийски подчерта, че е учуден, че министър Томислав Дончев се произнася, че проектът няма да се разглежда, при положение, че за това се изисква заседание на специална комисия, която предстои да бъде свикана от самия министър.

"Не бива така да се предрешава съдбата на нещо, толкова важно за пловдивчани, още повече, хвърлихме много усилия да добавим обекти в проекта и да увеличим стойността му от 2 на 5.2 милиона лева", обясни Георги Търновалийски. "Усещам, че развитието на случая е режисирано, но от това губят единствено Пловдив и държавата", каза още Георги Търновалийски.

"Ясно ми беше, че от 9 кладенеца вода ще донесат, само и само да изкарат общината виновна за проекта "Небеттепе", коментира лаконично кметът на Пловдив Славчо Атанасов. Той отказа да отговаря на обвиненията на областния управител относно проекта, тъй като били изцяло политически.


Търновалийски за "Небет тепе"


Още по темата: общо новини по темата: 130
18.04.2024 »
17.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
05.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Всичките тези отрепки определено се смятат за по-големи от Всевишния. Как нямат мъничко доблест и поне да намекнат, че са виновни. Но не, те са безгрешни. Виновни сме ние, че се подлъгахме да им гласуваме доверие на изборите.
на 22.03.2011 г.
+1
 
 
Ми айде разкарай се! Какво чакаш? Тия басни сме ги слушали вече. Веднага съм готова да стана кмет и то без портфейл. Всеки ден ще чета форума и с помоща на мненията и идеите от там, ще управлявам в пъти по-добре от теб, нещастнико!
+9
 
 
Я тоя боклук да ми обясни в прав текст,аз мога ли да пусна тото 16 мин.след теглене на тиража?
+5
 
 
Този град има ли заместник - кмет, който да отговаря за културата ? Има ли кмет? Че нещо не ги усещам. Както е това безумие да се спотайват и да не излязат достойно ? Гогова каква се явява, случайно да знаете? Не беше ли тя за културата, или изобщо си няма и понятие за тези нейни задължения ? Безумие пълно! Тотална некадърност и безхаберие от страна на "управниците" ни. Срамувам се, че съм от Пловдив. Представям си сега как "културната" ни зам - кметица запива в някоя кръчма с драгоценния си съпруг, на който е уредила куп проекти и се подиграва на нас, "простостмъртните" пловдивчани.
+4
 
 
Нагъл дегенерат! Проектът вече е заминал, твоята оставка е без значение. Вижте, не само, че не иска да си признае вината, но и наглее - изкарва се жертва на подмолна конспирация и топи областната администрация за своите неудачи. Наглеещ мишок!
+8
 
 
Крайно време е всеки да започне да носи своята лична отговорност и да осъзнае грешката си и да си отиде. Но не е само той, г-жа Гогова и тя трябваше отдавна да си отиде, но защо стои.. само кмета знае...
-3
 
 
Ако трябва да говорим с цифри,то ситуацията е следната за 2011г:30 млн.евро заем от ЕБВР-спрени,9 млн.облигационен заем-спрян,пари от София за боклука 17 млн-спрени,Воден проект 50 млн.лева-провален,Проект Небеттепе 5,2 млн.лева-саботиран,транспортен проект 131 млн.лева-пренасочен към Бургас.Извод:Развитието на Пловдив е спряно!От кого?Всеки сам да си прави изводите
+9
 
 
На подобна наглост са способни само два типа презряни същества в България: комунистически отрепки и марионетките им (в случая "вмро-аз-ти-той-тя-то-ние-вие-те). Във всичките тези вопли няма и капчица чувство за вина. Обърнете внимание, че вече дни наред няма поднесено нито едно извинение на нас, пловдивчани! Цяла купчина жалки селяци се опитват да шикалкавят и да прехвърлят вината на кой ли не, да търсят конспирация както правеха 45 години по адрес на външния враг. Този смешник бил "готов" да подаде оставка, ако това било цената?!? За оставка не си готов, а я подаваш моментално, когато си начело на екип, който лиши цял един град от развитие заради безнадеждната си некадърност! Не мога да повярвам, че може да има толкова нещастници на едно място, а още повече, че може да имат все още защитници. Протестираме пред Лукойл, а пред тези търтеи кога?
+5
 
 
Е това вече е прекалено - лъжа след лъжа. Много му е ясно на г-н Търновалийски, че след като са подали със закъснение документацията, то проектът няма да бъде разгледан, нито от комисия, нито от министъра. И не да се учудва на Томислав Дончев, а да наведе глава и да си замълчи. И как изобщо им хрумват подобни идеи - според тях има конспирация и цялата държава е срещу Славчо? Просто ставате смешни...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: