ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Смолянчанин изрева след глоба: Пловдивчани са богопомазани!
Автор: Диана Бикова 15:48 / 03.12.2022Коментари (11)35944
Читател на Plovdiv24.bg се оплака от дискриминационно отношение заради наложена глоба на автомобили с непловдивска регистрация. Ето разказа:

"Здравейте, от Смолян съм, пациент в "Каспела" съм. Паркирам колата на една улица без изход зад болницата. Видях, няма знак забранено паркирането и спирането. Има и други коли. След два часа минавам да си взема багажа вече за стационар и виждам на стъклото ми залепена бележка, че съм глобен, защото съм спрял на тротоар. Едната гума ми е на пътното платно, другата - на тротоара. Като погледнеш - всички коли, около 30 коли, по същия начин са спрели. Само моята, смолянската, и тази, която е от Благоевград, само те са глобени, със залепени стикери. Всичко друго е без стикери. Как е възможно? Законът не е ли един и същ за всички?

Снимал съм го. Не може по този начин да се прави в Пловдив. Няма как. И никой не взема отношение. Елате на място да видите за какво става въпрос! Няма ли кой да каже на тоя съвет, че законът е за всички? Добре, аз съм сбъркал - сбъркал. А другите не са, така ли? В случая санкционирани са само смолянската и благоевградската кола. Пловдивчани могат да си паркират и да правят каквото си искат. 

Това става за час-час и нещо, след това колата отиде на паркинга. Не е това начинът, нали трябва човек да спре някъде, докато го приемат и премести автомобила си!

Ние разбрахме, отгоре от блока гледа човек, като види някоя кола - звъни по телефона и след малко идва патрулката, пише, залепва и заминава. Всички други пловдивчани си стоят, разбира се. В Пловдив са привилегированите хора. Тук сте богопомазани. За мен, законът важи за всички. 

50 лева е глобата за няма и един час. Глобата не ме притеснява чак толкова. Притесняваме това, че в цяла България се действа по този начин и затова сме на това дередже. 

Направо не е реално това - пловдивчани да си правят каквото си знаят, а другите да се дебнат. Моята бележка с глобата я скъсах, защото се ядосах много. Снимах на колегата и ви пращам снимките".

Очаквайте отговора на ОП "Общинска охрана".


Още по темата: общо новини по темата: 2361
17.03.2024 »
16.03.2024 »
16.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
13.03.2024 »
предишна страница [ 1/394 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Типично за комплексарите в джагалско Филибе. Затова видите ли кола с РВ извън джагалското село - нямайте жал.
0
 
 
В далечната 2005г, васалите и К от "Общинска охрана" ми вдигнаха трабанта , защото беше най/ефтината колата и знака беше скрит зад едно дърво, имаше още 5 паркирали коли Ауди, Мерцедес, БМВ които бяха на собствениците на едни магазини. Следователно само трбанта ми бе вдигнат. Теглих им майните при взимането на колата. И после пак паркирах на същото място нарочно и се скатах и хоп паяка пристига и се готви пак да вдигне Трбанта излезнах вдигнах скандал дойде патрулка , показах им снимките на паркиралите преди мен коли, им казах че ще им разреша да вдигнат трабанта след като вдигнат 5те западни коли. Подвиха опашки и се разкараха.
0
 
 
Карат наред.Трябват им пари за Коледа.
+1
 
 
Аз живея там и съм запозната малко с нещата всички коли се глобяват наред. Няма пловдивски, няма смолянски. Явно хората където колегата казва, че не са глобени не са били там когато са минавали. Общо взето общинската охрана няма милост! ?
+1
 
 
Да кажа на колегата - Бъдете спокоен! В Пловдив глобяват наред, не е заради регистрационния номер. Виж това, че са глобили точно вас си е малшанс. Нямали сте късмет. В Пловдив средно се глобява един на около 50 неправилно спрели или паркирали. Почти толкова е и шанса за тройка от тото 6х49 ...
0
 
 
Картофаджията ядосан че паркирал под блока и наистина блокирал пешеходците,а другите са си спрели на паркинга им. Нашия що трябва някой да те чака 2 часа да те приемат в Каспела? Паркираш си директно на паркинга там и всичко е 6-не ти дават специален пропуск все пак от болницата
0
 
 
Хм, не го притеснявала глобата от 50 лв, ама му се свидят няколко лв за платения паркинг до болницата. До Каспелата винаги е кофти за паркиране, но затова има и платен паркинг, или пък паркираш малко по-далече. Това да си паркираш на тротоара си е личен избор, но после нямаш право да ревеш ако те глобят.
+2
 
 
За сельо не е важно да се спазват правилата. За сельо е важно да не е само той глобен.
+2
 
 
Къде пък ги видя 30 коли, спрели така? Виждат се 4.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: