ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка: Съсипаха ми бизнеса! Ям хляб и сол, не съм се къпала с дни!
Автор: Симона Димитрова 17:26 / 12.01.2023Коментари (35)137789
©
Тъжна читателка, която е жител на "Южен", се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели гневa и възмущението заради липсата на ток и вода.

"Здравейте, мили журналисти. Пиша ви с огромна мъка, защото искам това да бъде прочетено от всички пловдивчани! Докога ще търпим "Южен" липсата на ток и вода?! Докога ще ни правят на маймуни, а ние ще мълчим като стадо овце?! Аз съм бясна гражданка и ще отстоявам правата си! 

Става въпрос за следното. На ул."Даме Груев" имам собствен бизнес, който разчита на ток и вода, за да съществува. Искам само да питам чрез вас кмета на района докога трябва да ям хляб и сол заради това, че не мога да си осигуря нормален начин на живот и финанси, откакто разкопахте улицата? Избягаха по другите квартали всичките ми клиенти, отидоха при конкуренцията... Ние в каква джунгла живеем, в "Тракия" има вода, а при нас няма, от къде на къде? Ние да не сме трета държава?!

Ситуацията в Кючука съсипва малкия бизнес! Да се знае! 

Не издържам вече! Ходя на психолог редовно, защото откакто нямам работа, ми се скъсаха и нервите. Настоявам господин кметът и управляващите да вземат отношение възможно най-бързо да бъде оправена улицата, защото като остана и без покрив над главата заради това, че нямам с какво да си платя кредитните вноски по жилището, е тогава стой та гледай! Моля за съдействие, изнемогвам!".


Още по темата: общо новини по темата: 282
16.12.2023 »
15.11.2023 »
14.11.2023 »
12.11.2023 »
11.11.2023 »
09.11.2023 »
предишна страница [ 1/47 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-накрая някой да се сети, че и Кичука има нужда от ремонт. Лошото е че след поне 2 мандата на бездействие, се започна всичко накуп. И все още има доста улици за ремонт, които дори не са залегнали в програмата. И на мен ми е много неприятно да минавам по един единствен възможен маршрут, защотото всичко друго е затворено, но щом се налага ще потърпим. Доволен съм, че поне в този мандат обърнаха внимание на кичука, а не само къде има свободно място за застрояване.
0
 
 
Мисля, че трябва да ги съдиш! Това изобщо не е честно. Поздрави!
0
 
 
Ядяла хляб и сол, не се къпела, но ходела редовно на психолог. Прегледът при психол понеже е евтин и безплатен. О, свещенна джагало-филибелийска простотийо.
0
 
 
Когато ремонтираха "Димитър Талев "всичко мина благополучно.Не помня да са спирали ток и вода.И ремонтът беше извършен в рамките на нормалното време за един такъв ремонт.С "Даме Груев"какво става наистина?!Колко време я ремонтират?!У още защо съборетината баня "Русалка"стои непокътната?!Освен това счупени пейки, стари,продънени кошчета за смет и пр.Изиставеност е основното което може да се каже!Да не говоря за отсечката казиното-"Македония"до Лидъл и Кауфланд!Там хора и коли едвам се разминаваме!На какво прилича това!В кой век живеем!Срамота!
-1
 
 
Права е жената. Разкопаха целия квартал Кючук Париж. Даме Груев-това не е улица това е кално поле. Да се засрамят тези които го започнаха това. Имало жалби от един собственик на отчужден имот. Как почваш такъв голям проект като не си си изчистил подробностите. Значи да бутнем до някъде пък после много важно че там живеят хора имат бизнес газят кал.Когато стане тогава.Фирмата строител не и пука тя парите си ги взима така или иначе да му мислят хората. Съсипахте най красивия квартал на Пловдив.Това са нашите управляващи-никога нищо не се прави навреме и както трябва
0
 
 
На мен ми е жал за тази жена. Години се е борила да създаде нещо, а сега то се съсипва без изобщо да е виновна. За съжаление, унищожиха и доста зелени площи в отсечката между Бр.Бъкстон и Коматевско шосе.Кой ще ги възстанови?
0
 
 
Даме Груев е само загрявка Ся да видим НКЖИ като бутне бетонния мост който е връзката с кичука колко години ще го правят
0
 
 
Яде хляб и сол ,ама ходи на психолог! Иди си на село и ток и вода ще имаш и по някой патка ще ядеш редовно.
+1
 
 
Тъкмо психоложката е отгоре на ъгъла с църквате, та поне ви е наблизо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: