ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът в отпуска за Световното, вика за Италия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 11.06.2010Коментари (17)5304
© Plovdiv24.bg
Кметът си взел отпуската през юни, за да гледа на спокойствие вкъщи поне част от започващото днес световно първенство по футбол, призна самият той пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ще вика и стиска палци за Скуадра Адзура. След националния отбор на България, близо двайсет и пет години вече бил фен и на Италия.

"Ще работя през август, когато повечето общинари почиват", отбеляза Славчо Атанасов.

Той трябва да се заеме отново с преките си задължения на 24 юни. Вчера прекъсна отпуската си за среща със световно известния аржентински писател Хорхе Букай, като между другото обяви на заместника си Руси Панчев, че го съкращава от 1 юли. Още веднъж ще прекъсне почивката си за ден, за да дадял рамо и подкрепа точно на Панчев, който щял да ръководи акция по събарянето на незаконни ромски къщи в район "Северен".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Почивай! Мирно да ти е харно да ти е. Много ти се насъбра в последно време. То не беше комунистически натиск то не беше чудо. Клекна. Не се издържа а? Я си почини малко а ако искаш и повечко. Съсипаха те от натискане даже те смазаха.Сега вече като им угоди спокойно си качи краката на масата и отвори една потна бира! Остави ги хората какво говорят. Какво ти пука нали следващ път няма да има
+1
 
 
Главчо, айде молим ти се, недей се връща на работа след като изтече отпуската ти. Голямо добро ще сториш.
+1
 
 
Е този сериозно ме изнервя. Колко отпуска има тоя ве. Аз имам 20 дни по закон от тях 15 най много да ползвам лятото. Главчо, ами що не си стоиш вкъщи изобщо бе майна, за какъв х*й си ни в общината. Седи си в къщи релаксирай и не ни тормози с присъствието си.....О, и за Италия вика, ми тях ги виждам едни от първите дето ще си тръгнат. Пааак не ти е правилен избора и за жалост по-рано ще си дойдеш.
-1
 
 
Главчо, вземи си отпуска до изборите, че да освободиш ПЛОВДИВ от присъствието си! Така поне няма да правиш гафове а ще си седиш в къщи и най много да сгафиш пред жена си! Срамувам се като пловдивчанин от смешният кмет които имаме
-1
 
 
Не искам да ставам адвокат на кмета,но всеки човек има нужда от отпуска!Доколкото си спомням на една от сесиите на ОбС той даде отчет за ползваните почивни дни и всичко беше в рамките на нормалното.Стига сме плюли за щяло и нещяло,има ли значение дали ще почива Юни или Август?Или защо бил съкратил г-н Панчев?Ами щом въпросният допуска грубата грешка на екипа си за Синята зона,който те наричат "Бизнес план за паркирането",а такова нещо не съществува(бизнес план може да е на дружество,но не и на действие/глагол).Идеята е добра-реализацията на документ обаче не толкова.
+3
 
 
Уважаеми Славчо, стойте и си мирувайте у вас пред кабеларката и се наслаждавайте на безгрижието си, което така или иначе ви е обвзело по начало...Но защо изпращате кадърните хора да ви вършат работата по махалите, та нали ги уволнихте?!? Нима нямате смелост да стъпите на ромска територия и да посегнете на нелегалните имоти или просто не ви се занимава с черните дела, опасявайки се да не си омърсите нежните ръце? Прекъснете блаженството си за единия ден, за да ПОМОГНЕТЕ на "ненужните ви кадри" и застанете вие начело на тази "акция"!!!
-1
 
 
по-добре изобщо да не се появява....Tоку-виж е сътворил поредния гаф!
-1
 
 
Тоя пък не спря да си взима отпуски, при него маи от 361 дни 200 са му почивни.
+2
 
 
Тоя лалугер кога работи изобщо - или е болнични или в отпуска.
+1
 
 
Този човек, ако е в частния бизнес, всяка вечер ще сяда гладен на масата! Ама, така е! Кога ли е пил, потен вода наш слаФчо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: