ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Изпражнения в детски катерушки шокираха пловдивски майки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:40 / 21.10.2014Коментари (6)5680
© Plovdiv24.bg
Две пловдивски майки се свързаха с Plovdiv24.bg, за да споделят нещо неособено приятно. Случката е една и съща и се разиграва в Парка на репресираните в "Тракия" вчера. Ето какво сподели първата жена:

Здравейте. Майка съм на дете на една годинка. Живеем в "Тракия". Редовно посещаваме парка, който се намира срещу СОУ "Черноризец Храбър".

И днес както всеки ден бяхме там. Отивайки към люлките обаче се натъкнах на няколко проблема - първо, на люлките за най-малките деца се бяха качили доста големи (съжалявам, че за това не мога да приложа снимков материал). Това не е за първи път... и не за първи път аз съм правила забележки. Малко по-късно се вредихме за люлката с още една майка. Едно от по-големите деца се изкрещя "иии, заеха ми люлката"?!?!!! 

С майката на другото дете се заговорихме и ми спомена, че на пързалката зад нас има ако?! Понеже тя не можела да го заснеме с телефона си, го снимах аз. За да мога да ви го изпратя сега. Предполагам и тя ви е писала или ще ви пише също след малко.

Пиша ви, защото смятам, че това е абсолютно недопустимо!!! И смятам, че е време да се направи нещо по този въпрос. Няма как по-големите деца да се разхождат и да разрушават всичко около себе си.

Разбира се няма как да им се забрани да са в парка, но все трябва да има нещо, което да се направи, за да няма такива инциденти.

Никой не го почисти докато бяхме там до 12 часа наобяд?! Нормално ли е? Къде са общинската охрана и хигиенистите, които уж чистят там??? Да не говорим, че кошчетата са непрестанно пълни и децата играят в мръсотия?!

И мнението на втората жена:

Здравейте, искам да Ви споделя на какво се натъкнах днес (вчера - Бел.ред.), докато разхождах детето си в парка, който е до училище "Черноризец Храбър" в "Тракия". На детската площадка, в къщичката за игри - тъкмо качвах детето си и видях, че вътре има изпражнения. Кажете, моля, това нормално ли е?

Изпращам и снимков материал. Аз идвам от "Изгрев", за да разходя детето си в този парк, но след видяното - то няма къде да играе. Опитах се да потърся някой служител на паркове и градини, за да види за какво става дума - но безуспешно.

Другото: по-големите ученици редовно идват на площадката да се люлеят на детските люлки /като се качват по 5-6 на едната/, гонят се по катерушките, което от своя страна представлява опасност за по-малките деца. Оставям на Вас коментарите и дано има справедливост.



Още по темата: общо новини по темата: 240
26.03.2024 »
26.03.2024 »
17.03.2024 »
10.03.2024 »
22.02.2024 »
20.02.2024 »
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
що не го почисти ти вместо да го снимаш и да пишеш писма
+3
 
 
Искам да попитам общината , кога ще бъдат направени площадки и за коне? На така нареченото футболно игрище в Изгрев, пред блоковете на Преспите, в единия край направиха клетка за кучета. В другия край на игрището необезпокоявано пасат- и не само, коне и кончета , наблюдавани с любов от техните собственици.
+9
 
 
аз имам куче и всеки път чистя след като си свърши работата, нищо сложно...въпрос на принципи и дори лична хигиена. покрай акото на моят любимец обаче се натъквам и на разни други...и често виждам какво се прави по детските площадки...като му се приходи на детето хоп до дървото да се изака после го забършат и акото се зарязва там заедно с мокрите кърпички. явно ъпгрейда от село към града е малко труден....едни хубави глобички както за майки така и за собствениците на кучета и всичко ще е супер...и всеки да сере където му е мястото или да си го събира...
на 21.10.2014 г.
+9
 
 
Не знам кога най-после общината ще предприеме мерки за тенденциозни нарушения като масово неспазване на забранителните табели за разходки на домашни любимци в паркове и детски площадки. Голям рев беше да се създадат специализирани площадки за кучета и въпреки наличието им стопаните си спестяват 5-10 мин. разходка и пускат питомците си на воля из посочените места. Заради пряка намеса на куче което се нахвърли върху топка с която играеха децата ми съм викал и полиция. Въпреки установяване на нарушителя и безпорното доказателство с олигавената топка мерки не бяха предприети. Голяма чест ни е, че Пловдив е избран за културна столица на Европа 2019, но извън историческото наследство, културата се определя от всички нас. С подобен манталитет и грубо незачитане на обществени правила и норми всичко е само една пародия. Крайно време е да се сложи ред. Ако ще да е с цената на солени санкции. Ако децата, които са принудени да играят сред кучешки екскременти и уринарни маркировки направят същото пред жилищата на собственици на такива кучета дали ще им е приятно според вас?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: