ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Има ли двоен аршин при глобите за неправилно паркиране в Пловдив?
Автор: Цвети Тончева 11:05 / 08.11.2022Коментари (6)6383
© Plovdiv24.bg
Граждани сигнализираха за двоен аршин при глобите на "Общинска охрана" в Пловдив. Ето какво пише читател в сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg:

Забелязах служители на "Общинска охрана" да глобяват автомобилите, паркирани на широкото пространство пред ОУ "Райна Княгиня“, на ул. "Сава Муткуров“, но не и автомобилите, паркирани на отсрещния тротоар. При запитване от моя страна защо не глобяват всички наред, а само определени коли и дали има двоен стандарт, техният отговор беше: "Това не е ваша работа, ще си правим каквото си искаме“.

Градът ни стана претъпкан с автомобили и няма място за паркирате. Там не се пречи на никого, защото е доста широко. Защо не се глобяват неправилно паркирани автомобили, пречещи на движението по кръстовищата, например?

Plovdiv24.bg се свърза с директора на ОП“Опщинска охрана“ Димитър Палашев, който дълбоко се усъмни дали е възможно негов служител да е отговорил по този начин. Не можа да коментира нищо, преди да е проверил сигнала и обеща, че ще го направи.

Ние, обаче ви съветваме, когато имате конкретен сигнал в писмата си, да уточнявате точната дата и час, за да може проверката наистина да установи виновният служител. В случаят едва ли някой ще бъде толкова добросъвестен да си признае, че се е отнесъл така с гражданите.


Още по темата: общо новини по темата: 2369
13.04.2024 »
05.04.2024 »
30.03.2024 »
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ИМА двоен аршин. Един служител веднъж отказа да глоби украинска кола за спиране в зелени площи, защото нямали право. Когато попитах може ли да говоря с шефа му да ми обясни защо те са над закона, изведнъж се оказа, че имали право да ги глобят... Да не говорим колко пъти се обаждаш и не идват! В квартала, където работя, положението е трагично и хората, които живеят тук са взели нещата в свои ръце и спадат или пукат гуми. Това по-добре ли е? Ако миналата седмица бяха дошли да налепят осем коли в тревата, първо щеше да има приходи в бюджета, второ съседите нямаше да откачат и да скъсат винтилите им, нали? Те нарочно не искат да събират средства за бюджета явно!?! Повечето коли, които спират в тревата, не са и с пловдивски регистрации - т.е. никакви данъци и такси не плащат тук, но живеят с години и правят нарушения с години.
+1
 
 
Да си кажем нещата в очите!!! Първо:Шофьорите са рецидивисти в частта с неправилното паркиране! Второ: Общинска охрана, Общинска полиция и КАТ са рецидивисти в частта престъпно бездействие и неизпълнение на служебните си задължения, за което им се плаща!
0
 
 
Въпросния полицай Петко Петков -(който като го погледнете е жалост за униформата дебел, разпасан, без шапка и най вероятно се е къпал миналата пролет последно) се мисли за шерифа на града. Но всъщност толкова не става нищо от него, че го пратили да пише фишове- оказва се, че и за това не става!
+1
 
 
шефът е прав-те правят точно това-правят си каквото си искат,но няма да го кажат.
0
 
 
Въпрос на време е такива като Кирчо, Мирчо и т.н да попаднат на ,,правилния,, човек и тогава ще разберат ,,от къде изгрява слънцето,, , защото не са хванали ,,господ са шлифера,, !!!
+7
 
 
Работят по сигнал. В повечето случаи сигналите са от техни хора - приятели и пр. Бях свидетел на един олигофрен, който пред мен се обади на негов авер с думите(без Кирчо разбира се): "Здравей Кирчо, тука на Пере Тошев има много неправилно паркирали автомоболи. Можеш ли да пратиш някой. Абе то и аз съм спрял не както трябва, ама другите много пречат." Та си правете сметка, как се глобява. Цялата ни община е една пародия и шуробаджанащина, плюс пари под масата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: