ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Илко Илиев на среща с Дянков за спрения 30-милионен заем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 28.05.2010Коментари (26)3745
© Plovdiv24.bg
След настоятелно искане, финансовият министър Симеон Дянков се е съгласил да проведе тази вечер съвместна среща с председателя на ОбС-Пловдив Илко Илиев. Това съобщи специално за Plovdiv24.bg Илиев минути след уговорката.

На срещата се очаква министър Дянков да оповести причините за спирането на 30-милионния заем, новината за което разтърси Пловдив вчера. Заедно с кмета Славчо Атанасов Илиев ще попита финансист N 1 защо поставя Пловдив в такава неизгодна позиция. В зависимост от начина, по който протече срещата, ще оформим и последващите си действия, коментира Илко Илиев.


Още по темата: общо новини по темата: 91
29.08.2011 »
11.02.2011 »
10.02.2011 »
23.10.2010 »
10.08.2010 »
19.07.2010 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Илко, ако Главчо иска да порасне като политик, предай му, че скоростната му кутия трябва да има 2 задни скорости - бърза и бавна! Проблемът е в Главчо, а не в Дянков.
+5
 
 
За тези които не са разбрали ще поясня: Дянков ни предлага за следващата 2011г. да ползваме не кредитни, а БЕЗВЪЗМЕЗДНИ средства в много по-голям обем от програмата "Джаспърс"! Тази програма отпуска пари от Европа за пълно обновяване на инфраструктурата на подземния кадастър под улиците с възможност за Ситигаз и кабелните оператори да проложат своите комуникации, а отгоре финансират и "запечатването" на улиците с дълготрайно асфалтово покритие, с гаранция да не се копае много повече от 5 години! БЕЗВЪЗМЕЗДНО! ПЛОВДИВ над всичко!
-1
 
 
Рано или късно ГЕРБ ще разберат че със сила нищо не става трябва малко и акъл, за жалост не им е дадено на бойковата дружинка. Най им е дадено наглост, злоба и завист. Когато трябва да направят нещо за добро, изобщо не им е на сърце, но за мръсотията са първи. След две години търсене като не намериха никакви компромати срещу честното и прозрачно управление на Славчо, решиха да накажат всички граждани на нашият град като ни лишат от нещо което чакаме от 30 години. Но това не е всичко, Дянков е като тумор в мозъка на държавата ни. Всяко едно негово решение е пагубно за икономиката ни. Дано да оцелеем до следващите избори за да се излекуваме от тях.
+2
 
 
Много я дъвкахме темата вече, всеки с мнението си. Аз само ще повторя (с извинение, че ще обидя някои хора), че да се сравнява софийското метро с преасфалтирането на квартални улички в Пловдив в графа "инфраструктурен проект" е обикновено плиткоумие.
+5
 
 
Проследявайки сесията и дебатите,съм твърдо *НЕ* за заема!Аман от пишман *родолюбци* и червени майстори на демагогията!
+4
 
 
До колкото прочетох част от писмото на Дянков, говори се за проект за цялостно управление на трафика в града ни, което ще се финансира през 2011г. И разбира се, това оправдава отлагането. Всъшност не ме учудва, че славчо и ко се заиграват на дребно. Дребни стремежи от дребни политически субекти, които са на изчезване.
+4
 
 
дянков надали ще си промени решението и е прав. тукашните ни примадони в лицето на кмета и тайфата му друго освен заем не могат да измислят в края на царуването си. целта не е оправянето на тия прословути улички, те далеч не са приоритета на града ни в момента. идеята е да се усвоят по " правилен" начин тия 30 милиона. славчо е неизбираем за нов мандат, партийката му е от рода петчленка без никакви подръжници. времето му изтича и той добре усеща, че след година и малко далавера няма да има. това е истината за исканите пари и друга няма. прав е the_plovdivian по отношение на коритото на река марица , но това далеч не е всичко. на тия хора не им стигнаха три години за една синя зона в града да направят както и един европроект да спечелят. единствено разчитаха на парите от бюджета и софийския боклук. така град не се управлява, щото с пари отвън и баба пена може. не разчиташ ли на себе си за финанси вече няма кой да ти даде. в тоя тон след като си отринат от правителството/ по своя вина/ и в пълна управленска немощ просто си подаваш оставката. не може в името на личностни пристрастия да поставяш на карта бъдещето на съгражданите си. именно това в момента прави сегашния ни кмет и резултатите ги виждаме.защо не иде да се жалва при президента, нали му беше придворно кученце по време на посещенията му в чужбина. защо не си иска парите от градовете с които ни побратими ..ще иска ама хората не са луди.първанов пари няма и не раздава, дават ги именно борисов и дянков. като не можеш да си намериш приятели, поне не си прави врагове, а повече от явно е че нашия славчо е цар на дивотиите в това отношение. с тоя човек като кмет не ни чака нищо добро и колкото по скоро се измете от стола си толкова по добре за пловдив.
-3
 
 
Незнам какво се цели с тази среща. И слепите видяха, че има геноцид спрямо Пловдив. Защо в инфраструктурата на София се изливат стотици милиони евро, а когато на Пловдив му трябват пари за инфраструктура, партията ГЕРБ /умишлено не употребявам "държавата"/ скача на нож срещу града ни?
+3
 
 
Съгласен съм ако такъв заем от 30 млн лв по така известния ни проект да се тегли в началото на мандата, защото ще има достатъно време да се види как се усвояват парите и какво е направено. Ама Главчо и разни общинари да реват за тези пари в края на мандата им и като се върна назад за пропиляни други възможности (р. Марица), това говори само едно - явно корупция. Както искайте я разбитайте, но няма балами и не вярвам че този заем е правилен на този етап. Четох писмото на Дянков в пресата и там ясно се описва защо е поискано отлагане а не спиране, както реват от НИЕ и ВИЕ. Тези хора (местната власт) имаха и време и възможности но явно нямаха капацитета да се справят с управлението на Пловдив. Нито туризъм, транспорт и бизнес не успяха да дръпнат напред.
+1
 
 
Никакви пари не трябва да се дават на тези мошеници от БСП и ВМРО! Голяма част ще откраднат а после ние пловдивчани ще ги изплащаме. Браво на министър Дянков!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: