ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Със счупени плочи ли ще бъдат новите велоалеи?
Автор: Мария Морунова 08:30 / 31.05.2015Коментари (13)5204
© Plovdiv24.bg
"Със счупени плочи ли ще бъдат новите велоалеи?" С този въпрос читател на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията на сайта. Той отбелязва, че става дума за алеите от ул. "Пере Тошев" до "Кукленско шосе". Ето и цялото писмо на читателят ни:

"Господин Кмете, къде е контролът и в това състояние ли ще приемете новите велоалеи? Вярно, че ще се кара по асфалта, но от естетическа гледна точка, не смятате ли, че не е нормално още недостроени, а плочите вече счупени?

Знам, че фирмата-изпълнител ще се оправдае, че още не е приключила строителните работи, но първият слой асфалт вече е положен и едва ли ще ги сменят! А отсечката от велоалеята, по която минах е около 1 километър и направих около 80 снимки на счупени плочи! А ако се прегледат плочите по останалата част от велоалеите в Пловдив? Не ми се мисли! Усвояват се някакви пари, но как се строи никой не следи!"

Репортер на сайта се обърна към местната администрация. От там обясниха, че след строежа на велоалеите ще има проверки от няколко институции. Там, където има счупени плочки, ще бъдат сменени. Това ще се направи от фирмата-изпълнител.


Още по темата: общо новини по темата: 143
13.04.2024 »
09.03.2024 »
13.09.2023 »
13.06.2023 »
20.01.2023 »
22.10.2022 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалкото е че след 2-3 месеца ще гласуваме за същите мухльовци!!!
-1
 
 
Велоалеите празни (колоездачите си карат по пътното платно), а пешеходците се бутат в прахта, защото няма тротоари...Ало, администрацията , Ние не сме Индия или Китай, правете пътища за автомобилите и пешеходни пътеки и подлези за пешеходците, а не велоалеи!!!
на 31.05.2015 г.
+2
 
 
Това беше и моят коментар в предишно обсъждане на велоалеите,за което получих и доста минуси.Идеята за тях е добра,но беше рано за осъществяването и.Изключително некадърно проектиране и изпълнение. Започват от никъде и отиват никъде.На два пъти съм виждал да полагат асфалта в дъжд,а самият асфалт е под всякаква критика- едър чакъл и малко битум.С нокътя на палеца на крака си,може да го изрони човек.На снимката това много ясно се вижда,като подчертавам,че тя не е правена за да покаже качеството на асфалта.Давам му максимум година.Ако кмета иска да не му лепнат негативи да взема мерки още сега.
+5
 
 
Тези велоалеи са направени по изключително некадърен начин! Пълна порнография... Велоалеите започват от нищото и приключват в нищото. Развалиха сумати тротоари, за да ги направят и после плочките разбити, а дори и на места остават по 1 плочка за движение. Трябваше асфалта да бъде малко по вдлъбнат... а този оранжев "терикот", както аз го наричам, трябваше да бъде изправен, а не лекнал... Толкова са некадърни тези, които са ги измислили и тези които ги правят! Ужас... с това ли се печелят гласове, с това ли се печели подкрепа... Извинявам се! То нещата отиват на по-зле, отколкото на по-добре... Пълен провал!
+4
 
 
Лично аз не виждам особен смисъл в къртенето на стари асфалт по Никола Вапцаров Тротоарите си бяха с асфалт Далеч по евтино е просто да бяха разчертани и не да разкопаят и да положат нов
+8
 
 
много кадърна администрация,кой ги назначава на работа.като стане готово тогава ще го разкопаем и ще го оправим.Пълни некадърници
+1
 
 
Тези строители имам чувството, че саботират кмета.
на 31.05.2015 г.
+1
 
 
Плочките са счупени от валяка при полагане на асфалта. Видно е от снимката. На много места е така, ако требе снимки ще се задръсти форума....!Трябва по-строг контрол, ма едва ли...по обясними прични... P.S. Ми толкова могат валякджиите бе....Ако са карали преди това Гоуф, а??? Знае ли се...:)
+17
 
 
велоалеята по бул санкт-петербург(лаута),има участъци направо зарязани,а асфалт на места е положен некачествено и до някоя година виждам как ще има дупки.Аве господа крадци и некадърници целия град го разкопахте и го зае.ахте. ясно че пада голяма лапаница,направете малко ,но качествено нещо. - но за пореден път се убеждавам - няма такова нагло и крадливо племе!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: