ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Баровци" паркират в зелените площи на бул. "Васил Априлов"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 14.04.2012Коментари (24)11642
© Plovdiv24.bg
Вижте поредните участници в акция "Наглец" на Plovdiv24.bg. "Баровците" са паркирали  в зелените площи на бул. "Васил Априлов", а сигналът ни беше изпратен от наш читател.

"Това е изключително нагло и агресивно погазване на зелените площи. Вероятно това е честа практика във въпросната градинка, защото както и от снимките се вижда, зеленина вече не е останала. Тъжната равносметка от всичко е, че няма кой да състави фиш или акт на собственика. За финал използвам извадка от наредбата за реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Пловдив: чл. 45 (1) За спиране, престой, паркиране и/или преминаване на ППС през паркове, градини и зелени площи на извършителите се налагат глоби в размер от 30 (тридесет) до 100 (сто) лева". 

Plovdiv24.bg очаква отговорните институции да се самосезират!


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На въпросния булевард няма ли камъни,тухли,лостове или каквото и да е друго за да оправите проблема набързо?!?! ;)
-1
 
 
Защо аз като спирам там с моята НЕ лъскава кола никой не ме снима?
+2
 
 
Моля, някой да каже телефон, на който може да се подават сигнали към паяците.
+1
 
 
сигурен съм че ако Пловдив24 сложат на постоянно видно място всички телефони за подаване на сигнали: неправилно паркиране, паркове и озеленяване, чистота и т.н. ще се подават много повече сигнали и ще има повече ред!
+3
 
 
каквато ни е "интелигенцията", такова ще бъде обществото! когато по замогналите се дават такива примери трябва да се намеси власта. съгласен съм че е по лесно да викнеш паяк отколкото да пишеш писма. проблема е че всички институции работят само по сигнал, за това пускайте сигнали.
+2
 
 
Какви баровци са тези мърльовци ? Разни поставени милионери без грам мисъл и мозък в иначе големите си тикви .. Днес точно един такъв измислен ми се направи на голямата работа като ми наби от нищото спирачки и щях да се нацепя в него .. следващия път на подобен палячо ще изкарам пистолет и ще го вразумя , както аз си знам ! Няма да забравя как преди години един пич с някаква Жигула застреля в крака ей такъв скапаняк с лъскава кола :) Да допълня само - истинските баровци не карат скъпи коли .. скъпите коли са на тяхните слуги ! ;)))
0
 
 
На всички, които се изказват абсолютно неподготвени ще кажа няколко неща. Първо, злобата и завистта прозират в думите ви. ДО кога българина ще мрази успелите хора, вместо да се замисли, че тези хора плащат големи данъци, осигуряват работни места и т.н Как направихте асоциации за хора, които не познавате?! Второ: въпросните "зелени площи" са били зелени преди повече от 10 години. Що не хванете мотиките да ги прекопаете, да засадите някое цвете като ви е толкова грижа?! Защо не коментирате огромния трап, който е зейнал точно там и в, който ако някой падне жална му майка?! Като викате Общината, нека дойде и види как поддържа улиците и тротоарите?! Защо не коментирате как се издават разрешителни за строеж на сгради и преустройсвото на гаражите в магазини, нещо, което прави цивилизованото паркиране в района, и не само, невъзможно. Някой да ми каже къде в района има паркинг! Ако вие живеете на подобно място дали и вие щяхте да паркирате на половин километър от дома си или щяхте да търсите място наблизо? През целия ден точно на това място паркират много и все различни коли от голф до БМВ. И какво излиза, че шофьора на въпросната кола вместо да си гледа бизнеса си държи колата на едно място или ти го дебна цял ден, та като го видиш, че се прибира да го снимаш и изтипосаш тук. По-ниско не можеш да паднеш. Ако там спре трабанче дали и върху неговият шофьор ще излеете толкова помия, колкото върху шофьора на скъпа кола? И последно, въпросната кола се управлява от мъж, а не то жена! Пожелавам на всички весели празници и мислете за истински наболелите проблеми, пред които е изправено българското общество. По-малко злоба и завист, отворете сърцата си за позитивното и красивото!
+3
 
 
Е, къде са паяците сега да си свършат работата !!! А вдигаха коли на връх 8-ми март паркирали на улица "Леонардо Давинчи"до една детска градина и непречещи на никого и не унищожаващи зелени площи !!! Защо точно към такива безобразни и нагли нарушители не се прилагат никакви наказателни мерки !!! ПОбеснявал съм като вървя по тротоара и посредата му се мъдри паркирана голяма кола. Е, ТЕЗИ НАХАЛНИЦИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛОБЯВАТ И ВДИГАТ !!!
+6
 
 
къде са Общинска полиция?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: