ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
След зверството миналата година, сега Дебора се подготвя за абитуриентския си бал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:42 / 13.02.2024Коментари (1)7379
©
Нарязаната с макетно ножче Дебора става чалга певица! Изтезаваното момиче подготвя нова песен, с която ще изненада феновете си. Това написа самата дванадесетокласничка в отговор на въпроси на свои фенове.

Дебора отговаряше на въпроси в социалната мрежа, зададени от нейни симпатизанти и хора, които я подкрепят след ужаса, който преживя. Изтезаваното момиче разкри много неща за себе си, включително, че Лили Иванова е любимата й певица. На въпрос на фен дали ще има нещо ново за всички почитатели на чалгата Дебора написа "изненада" и "скоро ще разберете", като с тези си думи загатна, че скоро ще пусне нова песен. Дебора обмисля да направи самостоятелна песен, а не дует като този с Лидия.

Нарязаното момиче вече дебютира в чалгата с парчето "Разбити мечти", която изпълни в дует с Лидия. Дебютът на Дебора бе уреден от Галин, който продуцира хита.

"Тази песен е за "разбитите мечти" и за жените, които са обичали истински, но са били план "Б" в мъжките сърца", написа новата чалга звезда малко след като хитът гръмна в интернет и мина над 2,5 милиона гледания.

На друг въпрос на почитател в инстаграм дванадесетокласничката казва, че според нея Галена е "номер 1" и чака Галин, за да запишат дует. Дебора все още не е част от музикалната компания на певеца, която продуцира много от родните звезди, но скоро може да се присъедини към нея. Момичето с 400 шева сподели пред феновете си, че няма търпение скоро да има и клубни участия.

За да промотира по-добре творчеството си, бъдещата певица обещава на феновете си да бъде по-активна в социалните мрежи, както и да развие собствен видеоканал.

За да може да се справи с всички предизвикателства, хубавицата от Стара Загора няма никакво време за телевизия. Вместо да виси пред екрана, Дебора става рано и посещава фитнеса, където здраво тренира. Прохождащата певица се опитва да загърби ужасното си преживяване, но в същото време признава, че макар вече да се е посъвзела, знае, че вече нищо няма да бъде както преди.

"Животът ми никога няма да бъде същият, но трябва да се гледа напред. Човек трябва да се вземе в ръце, да преосмисли какво иска от живота и да продължи напред!", споделя Дебора, която се определя като амбициозна, усмихната и чувствителна жена!

Освен да става певица, на момичето му предстои и друго важно събитие - абитуриентски бал. Дебора вече обяви, че вече е избрала роклята си за бала.

"Моята рокля за бала е семпла, елегантна и не толкова натруфена. Мисля, че повечето момичета искат рокли с пера, камъни, пайети, но не и аз!", категорична е младата певица.

Дебора Михайлова бе нападната, рязана с макетно ножче, бита, а за капак на изтезанията косата й бе обръсната от сочения за извършител Георги Георгиев. След като беше закарано в болница, на момичето бяха направени над 400 шева. Властите в Стара Загора се опитаха да неглижират случая, но той придоби национална известност и доведе до оставки на местно ниво. На няколко пъти в подкрепа на Дебора бяха проведени многолюдни митинги в различни градове на страната.

След като се разбра за ужаса, Георгиев бе погнат за три престъпления. Едното, което е и най-тежко, е за обезобразяването на Дебора с макетно ножче. Според доказателства, с които разполага прокуратурата, става ясно, че Георгиев е използвал черен макетен нож и е нарязал с него Дебора 18 пъти. Раните са изключително сериозни, има такива, които са били дълбоки по 2 см. Това деяние на Георгиев е квалифицирано като причиняване на двустепенна средна телесна повреда, извършена по изключително мъчителен за жертвата начин. Именно по него го заплашват 10 години решетки.

Второто обвинение срещу Георгиев е за принуда. Има се предвид това, че младият мъж насила е обръснал главата на 18-годишното беззащитно момиче, а за да го стори, я удрял в лицето с юмрук. По това престъпление Георгиев го грозят 6 години затвор. Третото обвинение е за заплаха за убийство, по-точно за шест отделни заплахи за убийство срещу Дебора. Делото предстои да започне скоро, а най-тежката присъда, която може да получи Георгиев, е 10 години пандиз, пише "България Днес".

Какво ще се случи, предстои да разберем в най-скоро време, защото делото срещу сочения за мъчител започва утре в Пловдив.


Още по темата: общо новини по темата: 215
25.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
17.04.2024 »
05.04.2024 »
29.03.2024 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голамото Насиране! Нама ли по-Важни - По-Значими теми в това общество, ами ще търкаме Глупости до Безкрай!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:
И утре ще вали
13:22 / 09.05.2024

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Грипна епидемия обхвана страната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Футбол - други
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: