ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Костадинов с гордост: Синът ми защити подписката за лева с шамари срещу евробабаит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:49 / 30.01.2023Коментари (6)3739
Синът на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов е участвал бой заради скъсана бланка за eворереферендума. Това съобщи самият Костадинов в публикация във Facebook. 

"Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за да събере в неговия клас. След малко обаче идва друг, оказал се бабаита на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава утвърдителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и казва - "ето какво мисля за вашата подписка". Моето момче спокойно му казва, че сега има два избора - или да отиде и да принтира за наказание 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Евробабаита отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите) Тръгвайки си разгневен, той заплашва да се върне и да отмъсти. След малко се връща с още няколко момчета, но и синът ми е с неговите приятели, като последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото) След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра", твърди депутатът Костадинов. 

 

"След случката интересът към подписката станал още по-голям и вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици в училището ще са се подписали.

Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях. Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя", разкрива още Костадин Костадинов

"Победата е наша, уважаеми сънародници! Ще съберем подписите, ще свикаме референдум, ще го спечелим и заедно ще пишем историята не само на България, но и на Европа!", завършва своят пост в социалните мрежи Костадин Костадинов



Още по темата: общо новини по темата: 353
28.03.2024 »
28.03.2024 »
27.03.2024 »
27.03.2024 »
27.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Костя, нискочела лъжлива кремълска подлого, кога ще обърнеш евровите си влогове в лева/рубли? Защо възпитаваш още един дебил в лицето на сина ти като го лъжеш безцеремонно?
+1
 
 
и г-н костя като се е събудил, какво ли е станало
0
 
 
В редит едно от децата разказва какво всъщност се е случило, цитирам: В своя фейсбук профил господин Копейкин беше написал гледната си точка относно случай развил с в четвъртък в училището където учи синът му. Аз уча в същото училище и съм от класа на момчето наречено "евробабаит" и присъствах по време на случката. Твърдението че синът му е раздавал подписки в училище е напълно вярно (и според мен незаконно), та една от подписките попадна в ръцете на главният герой в случката, който има видно изразени позиции против политиката на вГъзраждане и реши да отиде пред сина на Костадинов и да скъса листа пред него. Всичко останало излязло от устата на Копейкин за случката е пълна измислица излязла от пълния му с популизъм мозък. След демонстративното късане синът на Костадинов скочи да бута моят приятел, но беше бързо разтърван и не, не е набил балтиите на моят приятел както се твърди и всички се прибраха по стаите за час. Следващото междучасие Костадинов младши влезе в стаята ни, като искаше да си поговори с "евробабита". Той отиде и там бяха се струпали към 10 12-токласника и ние излязохме с него, за да го защитим ако нещо стане. Тогава мой приятел, (u/Scipio_Bulgarski) напълно оправдано скочи да бута синът на Костадинов, който се готвеше да бие "евробабита" и бяха разтървани, като отново Костадинов младши не е бил никой, отстоявайки мъжки лева. И така действието приключи без някой да е набит и левът отново не успя да победи еврото.
0
 
 
В нефинансирани от КГБ политически системи този текст означава край на политическа кариера, посещение от социални служби и призовка. Ако след ваканцията Копейкин младши е все още в същото училище, процедура и срещу директора.
0
 
 
Нормално крушата не пада по надалеч от дървото.
+2
 
 
Глупаците като Копейкин се и размножават. Пази Боже!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: