Пловдивски национал прие ново предизвикателство в кариерата си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:45 / 24.07.2020
2430
Волейболният национал на България Розалин Пенчев прие ново предизвикателство в своята професионална кариера, видя Plovdiv24.bg. 25-годишният пловдивчанин подписа договор с катарския Ал Араби (Доха). При представянето си Пенчев позира с фланелка с любимия си №6 на гърба, с който играе и в националния отбор.

Волейболният шампионат на Катар трябва да стартира през септември. През миналия сезон Розалин игра за руския Белогорие (Белгород), но в кариерата си има опит в отбори от Турция, Аржентина и Бразилия.

Розалин Пенчев тръгна към големия волейбол от школата на Виктория Волей (Пловдив). Мачове за националния отбор имат и братята му - неговият близнак Чоно Пенчев и по-големият Николай Пенчев.

"Розалин Пенчев изрази радостта си от присъединяването към нашия отбор, като подчерта стремежа си да даде всичко от себе си и да помогне на Ал Араби да спечели шампионската титла на страната", написа официалният сайт на катарския клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).