Шеф на Марица и Любо Ганев обсъждаха в Белград домакинството ни в силни турнири

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:01 / 21.07.2020
1725
Любо Ганев и Александър Боричич, президент на Европейската конфедерация CEV, обсъдиха България да е домакин на много международни турнири в бъдеще. Делегация на нашата федерация гостува в Белград за първи път след пандемията. Заедно с Ганев бяха Валентин Помаков и мениджърът на Марица (Пловдив) Борис Халачев - съответно директор по международната дейност и главен координатор на големите турнири.

Ганев и Боричич отчетоха отличното сътрудничество между БФ Волейбол и CEV. Коментираха европейското първенство за жени догодина, на което сме един от домакините. Ще приемем и състезания по плажен волейбол през 2021-а.

От съображение за сигурност заради коронавируса в Белград не пристигнаха президентите на хърватската и румънската федерация - Анте Бакович и Георге Висан. В телефонен разговор двамата гарантираха готовността да направят европейското за жени турнир с невиждан успех.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 20
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).