Max Sport и Diema Extra таксуваха абонатите си, въпреки че не предават мачове

Автор: Георги Кирилов
Коментари (7)
09:05 / 22.04.2020
11795
Платените спортни пакети Diema Extra и Max Sport, които предават мачовете от българското и водещите първенства, както и евротурнирите и този месец таксуваха абонатите си.

Това, че в момента футболните първенства са спрени, явно не е причина таксите да се спестят.

Още преди месец от Plovdiv24.bg отправихме запитване към двата оператора как ще се процедира, но не получихме никакъв отговор от нито една от двете компании.

Да приемем, че към момента няма причина таксите да се отменят, тъй като двете компании са платили права за първенствата, които са купили. Някои от първенствата обаче няма да се довършат. Такова ще е белгийското, холандското, най-вероятно и италианското.

Към момента убедено се очаква да се поднови само немското първенство. Ако някое от първенствата не завърши, на телевизиите ще бъдат върнати пари за телевизионните права.

Дали тогава ще бъдат връщани суми на абонатите, от Plovdiv24.bg ще проследим изкъсо процеса и ще продължим да питаме Diema Extra и Max Sport, колкото и неудобни за отговаряне да са въпросите.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).