ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (28)
Френска фирма готова да построи нов стадион "Пловдив"! Има обаче непреодолима пречка!
Автор: Стойчо Генов 11:21 / 18.02.2020Коментари (74)28418
© Plovdiv24.bg
Много сериозна френска компания е готова да построи изцяло нов стадион "Пловдив“, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новината съобщи кметът на града Здравко Димитров по време на отчета му за първите 100 дни от управлението му. Финансирането на строежа може да се поеме изцяло от въпросния консорциум, но французите са поставили едно единствено условие - на съоръжението да играят двата местни гранда Локомотив и Ботев.

"Имах среща с френска фирма, консорциум, за стадион "Пловдив“. Тяхното условие е двата отбора да играят на този стадион. Аз не виждам жив човек, който може да събере Локомотив и Ботев да играят на един стадион. Те са си направили изчисленията, ще го менажират и даже са готови да дават пари на общината. Според тях един стадион с капацитет за 25 000 зрители е нормален за Пловдив и може да се печели от него", заяви Димитров пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Според мен това може да стане в друго градче, в което да има само един отбор. Двата клуба са категорични, че не искат да играят на едно и също място. Ще търсим други начини, тъй като на никой не му харесва това състояние на стадион "Пловдив“, допълни още кметът на града.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Димитров по темата!

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Много ми е интересно как може да се отхвърля ОГРОМНА ЧАСТНА инвестиция за благото на ЦЕЛИЯ град с такава лекота и с такива абсурдни доводи?! Как може да се пренебрегват интересите на половин милион граждани и на ЦЯЛА България (на този стадион може да играе и национала) за сметка на 10-тината останали комплексара в жълто!?!?!?!? Това не е само БЕЗОТГОВОРНО И ЛОШО УПРАВЛЕНЧЕСКО решение. Това мирише....
+2
 
 
Пинокио, представи официални възнамерения на тая френска фирма с официален инвестиционен план, черно на бяло, цифром и словом. Запознай обществеността поне с името на тая фирма! В противен случай тоя блъф ще ти е поредния пирон в ковчега на политическата кариера!
+2
 
 
Първо искам да кажа на всички миризливи и прости цигани, че с фалита на КТБ не бе ощетен нито един обикновен български гражданин защото на всички, които имаха влогове до 196 000 лв., парите ни бяха върнати до стотинка.А тези, които имаха повече от тази сума, не ги мислете-те се оправиха и се оправят и сега.На второ място искам да попитам мазните цигани-защо все забравяте, че вашият стадион също е построен от държавата.Същата тази държава, която вие сте завлекли с много неплатени такси, наеми и концесии.ЗА ВАС Е ВАЖНО ДА НЕ СЕ ПОСТРОИ КОЛЕЖИ И ИЗОБЩО НЕ ВИ ПУКА ЗА СТАДИОН Пловдив.Всички го знаят-знаете го и вие.Каквото и да говорите, каквито и декларации да пишете, за цяла България е ясно, че не сте искрени и при вас омразата към Ботев е в пъти по-голяма от обичта към Локомотив.Комплексари!
-2
 
 
При положение че държавата няма как да направи двата клубни стадиони а има вариант да се построи стадион Пловдив е меко казано че кмета е малоумен да се изкаже по този начин !!!! Пинокио ако не се вразомиш в най-скоро време много ядове ще береш !!! Колко трябва да си нагъл и прост да го допуснеш от теб зависи.
-1
 
 
какво означава не искат да играят едновременно, франсетата имат предвид да играят когато има мач на дербито за да могат да избиват от билети, пък ако искат да играят всеки мач там да се разберат с шефовете на 2-та отбора, но тогава остава въпроса какво правхим със единия стадион и другия който е в строеж. не може и готвача сит и пилето цяло.
-4
 
 
Пречка няма никаква пречи ти главата.
-4
 
 
Нито стадион Пловдив нито Христо Ботев ще се построи.
0
 
 
Има тук един кретен...Драгомир Зелев. 30 г.не разбра,че 9 септември е дата от календара. 9я ден от септември! А стадиона е редно да си го нарича Пловдив. Щото сме пловдивчани,а не деветосептемврийски келеши и въшкари с червено на гъ*ъ.
+2
 
 
Локовци, никой не говори от ваше име! Точно обратното, говори от името на феновете на Ботев!!! И аз като такъв, ви казвам съвсем ясно – Ние НЕ желаем да играем на ст. Пловдив с вас!!! Кратко, точно и ясно! Кое не разбирате? Искаме да играем на собственият си стадион, а НЕ да делим друг с вас. Дано сте вдянали вече!
-4
 
 
Каква е тази тъпотия,да ти направят стадион без пари и да ти дават дорина Общината ,а ти да се съобразяваш с някакви лумпени.Едно време си имаше сектори за Ботев и сектори за Локомотив.Какво им пречи на селяните ,жълтата сган ,Пловдив да има стадион,а те да си правят ПУЦ,МУЦ,Здравкова нива ,Колеж или както му искат викат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: