Феновете на Ботев: Нали знаете какво ще стане, ако отидем 15 000 пред Министерски съвет?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
12:02 / 07.12.2019
9491
Феновете на Ботев (Пд) приключиха днешния си протест с песни и скандирания пред сградата на Община Пловдив, предаде репортер Plovdiv24.bg. Двама от лидерите на "жълто-черните“ говориха с мегафон и обявиха точно и ясно срещу какво се протестира.

"Искаме си Колежа и искаме той да остане на нашия клуб. Не искаме той да бъде частен стадион. Не искаме да бъде като "Лазур“, не искаме да бъде като стадиона във Варна, където вече приключиха с футбола. Ние няма да продадем стадион "Христо Ботев“. За да стане това, всеки път трябва да бъдем все повече и повече. Трябва да разберат, че ние няма да дадем назад! Тази година може пак да се класираме на финал. Ако отидем всичките тези 15 000 пред Министерски съвет, нали знаете какво ще стане? Затова всички заедно – за Ботев всичко, от Ботев нищо“, обяви един от лидерите на "бултрасите“.

Гледайте в прикаченото видео как протече протестът пред Общината!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).