ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица пусна компрометираща снимка на футболни рефери
Автор: Стойчо Генов 14:39 / 04.10.2019Коментари (2)6379
© ФК Марица
Официалната страница на ФК Марица във Фейсбук публикува любопитна снимка, правени вечерта след мача между “Гигант" (Съединение) и “Марица". На нея се виждат главният съдия от мача Адриан Сюрджиев (вдясно, със зелената яка), двамата му помощници Румен Иванов и Николай Бинев (двамата вдясно от Сюрджиев), четвъртият съдия Деян Вълев (вляво с брадата), човек от ръководството на “Гигант" (в дъното на кадъра с екип на клуба) и административният директор на “Гигант" Николай Алексиев, по-известен във футболните среди като Кольо - Плъха (в гръб).

На снимката има и още един човек, който не може да се определи кой е. Приятелската компания се намира на маса в местно заведение и както се вижда са в добро настроение.

Ето какво още написаха от ФК Марица по темата:

Всичко това потвърждава твърдението за близостта между управата на “Гигант" и съдийската бригада. Коментарите оставяме на вас. Снимката бе изпратена от хора от Съединение, на които им е направило впечатление състава на въпросната компания в заведението и държанието им един към друг. Доста показателно е, че случилото се е учудило дори местни хора.

Напомняме, че “Гигант" е общински клуб и се издържа с пари от местната община или иначе казано с пари на гражданите. Дали се изразходват по предназначение - за развиване на спортна дейност или за печелене на срещи по неспортен път? Това е проблем на местната община, клуба, неговите ръководители и разбира се на феновете на футбола в Съединение, които са свикнали да се радват на подобни победи.

По време на срещата между двата отбора, с оглед на случващото се, е било обмисляно отборът на “Марица" да бъде изваден от терена и мачът да не продължи, но след консултация е взето решение тимът да доиграе срещата, за да не бъдат налагани тежки санкции на клуба.

“Марица" не е общински клуб и издръжката е изцяло за сметка на президента Христо Христов. Отборът играе честен футбол, развива млади кадри и ги внедрява в мъжкия футбол. Единственото, на което всички в клуба държат е честна игра и от останалите клубове. Така, както трябва да бъде! Останалото не е спорт! Това е причината да искаме истината да излезе на яве. И ще се борим за това по същия начин, както и на футболния терен - до край!

Инетресно е кога БФС ще вземе някакво отношение по казуса и иска ли изобщо да работи в полза на честната игра...
Още по темата: общо новини по темата: 73
18.05.2020
29.04.2020
23.04.2020
22.04.2020
13.04.2020
10.04.2020
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дим.Енчев ще вземе отношение,когато пръдне рака!
+1
 
 
Кольо- Плъха известен на спортната общественост комбинатор и рушветчия. Добре са се ориентирали Голямоконарци, няма да изпаднат,а и Плъха ще направи някой лев. Лошото в случая, че се харчат народни пари. Вместо да се използват за благото на хората в Съединение, с тях се купуват съдии и хора от Зоналния съвет в Пловдив и се облагодетелстват хора като Плъха. Попитайте Зоналния съвет гр.Пловдив: г-н Димитър Енчев - председател Тел.: 032/62 61 17 Адрес: ул. "Гладстон" № 19 Той може да вземе отношение по снимковия материал
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: