»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утбол“енисЅаскетбол¬олейболƒругиƒёЎ‘утзал»нтервю√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (19)
 метът лично показа какви оде€ла ще раздават на 12 €нуари за ≈— 
јвтор: ћариана ѕанчева 13:18 / 07.01.2019 оментари (21)21149
ћестната администраци€ очаква положителни температури за откриващи€ уикенд на ѕловдив - ≈вропейска столица на културата. ¬ъпреки това се е подготвила с шалове и оде€ла, които ще бъдат раздавани на посетителите на 12 €нуари. ƒнес кметът лично демонстрира завивките, предаде репортер на Plovdiv24.bg. ќколо 30 хил€ди са шаловете и оде€лата. “е са в различни цветове и са брандирани с логото на ѕловдив - ≈вропейска столица на културата.

"Ўалове и оде€ла ще бъдат раздавани на хората на всички пунктове на влизане. ўе започнем да ги раздаваме от 17.30 часа на 12 €нуари", по€сни градоначалникът и на шега за€ви, че са подбрани цветове за всеки. »мало розови за момиченца, сини за момченца и т.н.

»зпълнителни€ директор на† фондаци€ "ѕловдив 2019"  ирил ¬елчев призова хората по-рано да дойдат за събитието, за да "хванат" по-хубави места. “ой по€сни и каква е цената на оделата и шаловете - около 15 хил. лв. е поръчката за шаловете, а за оде€лата - около 10 хил. лева.

ќще по темата: общо новини по темата: 876
18.10.2019
18.10.2019
17.10.2019
17.10.2019
15.10.2019
15.10.2019
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-5
 
 
Elestar...карловската гомн€на мухарка ўяла да бъде “јћ :)  ъде бе ? Ќали не ти харесва :))) јма как,ще има джамбуре,ще раздават одеала. ўе си прави селфи,после ще об€сн€ва колко било тъпо. Ќаправих си труда да пребро€ колко са критикарите и минусослагачите. ќколо 15 души са,даже и не си прав€ труда да ги мисл€ дали са 5 с по 3 профила или 15 нещастника. ўом на такива доказани аутсайдери като на √ьона Ѕаба му докарах опит да пише,значи дълбоко съм ви бръкнал в сергиите,които ви ги плаща √ергов. —ега един съвет от мен! јко решите да ходите на грозната кула на 12-ти да знаете,че сте ,като всички от „истотата дето щ€ли да ги закарат организирано(според двк и харами€-та).јко не отидете,значи наистина Ќ≈ сте пловдивчани,защото на такова събитие се ходи.“о е един път в живота на един град.«а разлика от всеки 9 май на јльоша. —ъзнавам,че ви предизвиквам киселини и стомашни тормози,но за мен е удоволствие да харесвам града си и да опонирам на —≈ЋяЌƒ”–»,които си мисл€т,че като живе€т в ѕловдив и са пловдивчани.  орен€ка ѕловдивчанин си обича града.«а него е по важно да диша този въздух от колкото да му е оправен площада.¬ никой град в Ѕългари€ н€ма паметник на √юро ћихайлов ,на јльоша или на ћильо. “ова са 3 типажа,които предизвикват презрение в едни и усмивки в други.“ова е ѕловдив.ћноголик,цветен,еснафски,но в кра€ на краищата затова е оцел€л.«атова си харесам града,а кмета е една подробност.≈дна подробност,ко€то подаде документи за ≈—  и пребори —офи€,¬арна и “ърново.≈то затова тр€бва да му благодарите.ƒали е излъгал н€кой,дали ги е преборил..— него сме заслужили ≈—  2019.» с радост ще присъствам на повече събити€.ј вие,които негодувате,които сте черногледи и измъчени от ремонти...не се мъчете! «атворете се у вас или заминете н€къде на ћј… ј —» ¬ ѕ”>>“>> ата да ви е по спокойно :)
+4
 
 
» заместваме кебапченцата с оде€лца ;)
+3
 
 
 мете, дай едно оде€ло и на мен да имам спомен от ≈— . ўе дойда в хотела в 8 рЯШЖрЯШГрЯШВ
+1
 
 
—трахотен жест!!! ... ¬ една мечта обединени ... одеалата жълто-черни ... :)
јко сте чули позитивна, оптимистична, добра новина, със сигурност не сте € чули до кра€!
на 07.01.2019 г.
0
 
 
“ака , като гледах снимката с кмета - тези оде€ла , все за за бежанците или бедстващи от гара ’итрино. ƒали с т€х или без ефекта при -10 ще е нулев..
+7
 
 
»нтересно ко€ е фирмата шила одеалца и с обществена поръчка ли стана работата.....
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

ѕрогнозирай
Ќорби
20.10
“релеборг
1
X
2
ƒруг тип прогноза:
ќтвори мача,
виж прогнозите
јктуални „етени “еми
Ѕултрасите към гол€м шеф на Ѕотев: »ди си с мир!
‘ерарио —пасов: Ќе тр€бва да свеждаме глава! ¬ъв футбола и в живота н€ма магьосници!
‘еро преобрази Ѕотев, но Ћудогорец взе своето в  оматево
ѕлеймейтка надъха "баските" преди дербито с ћарково
√онзо пределно откровен за целите в Ћоко, селекци€та и дербито с ÷— ј-—офи€
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: