С футболен мач стартира Европейската седмица на спорта в район "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:29 / 28.09.2018
3309
Кметът на район "Западен“ Димитър Колев поведе колеги от общината във футболен мач срещу сборен отбор от деца от пловдивски училища. С демонстративната среща, която се игра на терена на Младежкия център, бе открита официално Европейската седмица на спорта в района.

В отбора на учениците имаше деца от пловдивски училища, както и от КСУ "Олга Скобелева“. По-рано през деня те станаха първи в ученически турнир и така си спечелиха правото да участват в демонстративния мач.

Съдия на срещата бе бившият футболист на Ботев и директор на дирекция "Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински, а мачът бе от две полувремена по 10 минути. Въпреки краткото игрово време, двубоят беше изключително вълнуващ, изпълнен с много красиви моменти, а съперниците на терена показаха изключително честна игра. След няколко зрелищни обрата отборът, воден от Димитър Колев, все пак победи с 6:4. Накрая всички се снимаха за спомен и получиха подаръци от служителите на Младежки център – Пловдив.

Европейската седмица на спорта #BeActive е част от общоевропейската политика за насърчаване на здравословния начин на живот и се провежда за четвърта поредна година в България. Целта на инициативата е да стимулира повече хора да се занимават трайно със спорт и физическа активност.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).