Пловдивски национал потвърди трансфера си в Бразилия и обяви голямата цел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 31.07.2018
3016
Пловдивският волейболист Розалин Пенчев, който е титуляр в националния ни отбор, потвърди днес трансфера си в бразилския SESC (Рио Де Жанейро), видя Plovdiv24.bg. През миналия сезон Пенчев стана вицешампион на Аржентина с отбора на Персонал (Боливар). Сега посрещачът, който е юноша на пловдивския Виктория Волей, подписа договор с тима на SESC, който завърши на 4-то място в Бразилия.

Ето какво написа Розалин Пенчев в личния си профил във Фейсбук:

"Много съм щастлив да стана част от семейството на SESC. Сигурен съм, че ще имам перфектните условия да се развивам професионално и съм оптимистично настроен за следващия сезон. Рио е грандиозно място. Ще се срещна с други хора, нова култура, манталитет - много е вълнуващо. Имам много цели, но най-важното е да си върша работата по най-добрия възможен начин. Обичам да работя много, да се наслаждавам на работата. Искам да дам най-доброто от себе си за  SESC и да се боря за основната цел - спечелване на шампионата на Бразилия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 15
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).