Марица загуби важен бараж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:28 / 07.06.2018
4358
Марица загуби от Сливен с 1:4 финалния бараж на зона Югоизток, определящ бъдещия участник в елитната юношеска група до 19 години. Решителният мач се игра на градския стадион в Мъглиж.

Треньорът на жълто-сините Красимир Иванов не можеше да ползва родените през 1999 юноши, които са основното ядро на отбора, тъй като по правилник участващите в квалификациите и в първенството през следващия сезон трябва да са родени след 1 януари 2000 година. Така съставът на кършиякалии беше допълнен със състезатели от набор 2002, а треньорът им Иван Михайлов също бе в щаба на така сформирания тим.

Жълто-сините се бореха мъжки, но не успяха да надвият противника си. Сливналии откриха резултата в 41-ата минута, а в 60-ата успяха да удвоят.

Атанас Лотаров върна маричани в мача, вкарвайки за 1:2, а след това пловдивският тим имаше възможност на няколко пъти да стигне до равенство. Това обаче не стана, а Сливен отбеляза трети гол, който на практика реши мача. В последните минути символичните гости стигнаха и до още едно попадение за крайното 1:4.

Въпреки поражението треньорът Красимир Иванов похвали своя тим и поздрави момчетата, подчертавайки, че младите футболисти са играли мъжки и са показали добра игра. Така Сливен ще играе с представителите на останалите три зони за попълване състава на групата U 19.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).