Култов футболен турнир в Пловдив "Древен и пиян"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 18.04.2018
6721
Вече няколко години, всяка пролет се провежда футболният турнир между пловдивските заведения "Древен и пиян“. По стара традиция отборите се сформират от персонала и редовните клиенти на заведението, зад чието име са застанали. До миналата година едно от изискванията бе всеки играч да е консумирал значително количество алкохол, но тази година изискването за промилите алкохол в кръвта отпада.

Тази година няма да бъде нулева за барманите-футболисти и организацията на турнира вече започна. "Древен и пиян“ 2018 ще се проведе на 13 май (неделя) с начален час 10:00 ч. Съобразявайки се с желанието на повечето отбори за нормални игрища и нормален футбол, тазгодишното издание ще се състои на игрището на Спортен център "Оптимум“, с подкрепата на АМФЛ - Аматьорска Мини Футболна Лига. За целта се въвежда такса за участие на всеки отбор в размер на 60лв.

"Древен и пиян“ 2018 събира на едно място служителите на любимите ни заведения, техните клиенти, доставчици, музикални селектори, търговци и производители на алкохол и всички имащи общо с развлекателния бизнес.

Местата за участие са ограничени до 16 отбора, а записванията вече започнаха. Отборите ще бъдат разделени в четири групи. Заявките за участие ще продължат до запълване на квотата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).