Ексклузивно ВИДЕО: Самуилов оптимист за Колежа: Направихме не една, а две крачки напред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (60)
17:15 / 02.04.2018
23862
Финансовият благодетел на Ботев Георги Самуилов се срещна днес с кмета на Пловдив Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Темата на разговора естествено бе концесията на стадион "Христо Ботев“. Със Самуилов бе и президентът на "канарите" Ангел Палийски.

"Срещата с кмета премина добре. Бъдете малко търпеливи, трябва ни още малко време, за да изчистим някои нюанси. До десетина дни ще ви дадем по-точна информация. Днес бе направена не една крачка, а две към това Ботев да има стадион, а също и да има нов собственик“, заяви Георги Самуилов на излизане от Общината.

"Ще дадем специална пресконференция. Феновете също трябва да бъдат търпеливи. Досега сме търпели толкова време, знаете какви са процесите в Ботев. Има неща, които са технически, юридически, които трябва да се изчистят. Най-отговорно заявявам, че всичко ще стане както трябва. Да, оптимист съм. Между 16 и 20 април ще направим официална пресконференция“, каза още босът на "жълто-черните".

Гледайте цялото му изказване в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (60)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).