Тотев: Ние не можем да построим стадион "Христо Ботев" (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
11:29 / 02.04.2018
17075
Кметът на Пловдив Иван Тотев заяви днес, че общината ще направи всичко възможно, за да улесни ръководството на Ботев да довърши строежа на Колежа, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както Plovdiv24.bg още миналата седмица първи съобщи, градоначалникът ще се срещне днес в 16,30 часа с финансовия благодетел на "канарите“ Георги Самуилов.

"Месец март изтече и аз трябва да подготвя предложение до общинския съвет за концесията на стадиона. Ще се съобразим с желанието на ръководството на Ботев, но това, което ще си говорим днес, след това ще го съгласуваме с юристите следващата седмица“, заяви Иван Тотев.

"Всичко, което иска Община Пловдив, е да направи така, че стадионът да е готов. Но ние не можем да го построим. Опитваме се да вземем най-правилните решения, за да може инвеститорът да построи съоръжението. Всичко, което юристите кажат, че е окей, ние ще бъдем съгласни. Каквото искат от Ботев – дали ще променяме проектът, дали ще видеизменяме някои неща ...“, допълни още градоначалникът.

Вижте цялото му изказване по темата в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).