Фенове на Ботев: Има човек, който е готов да довърши Колежа! Условието е само едно!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
11:37 / 24.03.2018
31614
Фенове на Ботев (Пд) съобщиха изключително радостна новина относно мечтата им за довършването на Колежа. Вече се е появил ботевист с доказан бизнес, който иска да вземе всички акции на клуба и да превърне стадион "Христо Ботев" в най-красивото съоръжение в България.

Новината бе съобщена от фенската страница във Фейсбук Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria.

Ето какво се казва във въпросната информация:

Има официално нов човек Ботевист с доказан бизнес. Той е готов веднага да започне строежа на Колежа и да го направи най-красивия стадион в България. Има проект и е водил предварителни разговори със зам.-кмета на града.

Иска среща в най-скоро време с феновете и ако всички единодушно го подкрепят, поема издръжката на клуба. Като иска да вдигне заплатите и премиите на играчите, за да ги стимулира да играят още по добре.

Иска да поеме изцяло издръжката на клуба и има възможност спокойно да го издържа. Но иска изцяло акциите и управлението на клуба без никой от сегашното ръководство.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ГО ПОДКРЕПИТЕ ЖЪЛТО-ЧЕРНИ ФЕНОВЕ. ЕТО ИМА ЧОВЕК И АЛТЕРНАТИВА. МНОГО СКОРО ОТБОРА НИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ И ИГРАЕ НА КОЛЕЖА.

И повече не се продават играчите ни за жълти стотинки на смешни цени. А да се подобрява и изгражда още по силен Ботев Пловдив.


Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).