Видео: Зам.-кметът Титюков с важна информация за стадиона на Ботев и бъдещата база на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:02 / 11.01.2018
16026
Заместник-кметът по "Спорт, младежки дейности и социална политика" в община Пловдив - Георги Титюков, даде специално интервю за предаването "Спорт в обектива", в което говори за тренировъчната база на Локомотив и стадион "Христо Ботев".

"Надявам се и с помощта на Общината, и на държавата, и със сегашните собственици и благодетели на двата клуба, да дадем рестарт на стадиона на Ботев за завършването му през тази година и да започнем строителство на модерна тренировъчна база на Локомотив. Предвидили сме за тях един терен от 47 дка, върху който да изградят 4 тренировъчни игрища със съблекални, с нещо като общежитие, с покрита зала за 3 маломерни игрища. Много е хубав проектът, предвидили сме го за концесия, дай Боже тази година да стартира и г-н Крушарски да изпълни поетите ангажименти", заяви Георги Титюков.

Той допълни, че на 23 януари на заседание на Общинския съвет се надява да бъде приета програмата за разпореждане със спортни имоти, които са собственост на община Пловдив.

Вижте цялото интервю със зам.-кмета на Пловдив в прикачения файл!



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).