Оспорван футболен мач в "Столипиново"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:34 / 31.10.2017
5772
Оспорван футболен двубой се състоя в пловдивския квартал Столипиново между ученици от началните училища "Найден Геров" и "Кирил Нектариев". Срещата е първата спортна проява, която се провежда в рамките на проект "Всички заедно: за по-добро образование и здраве", финансиран по Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

Малките футболисти от двете училища тренираха усилено в продължение на няколко седмици под ръководството на своите учители, за да се подготвят за футболния мач. В деня на срещата, точно в 11:00 ч., домакините от училище "Найден Геров" посрещнаха своите гости от отбора на училище "Кирил Нектариев".

Двата футболни състава имаха и своята ентусиазирана публика от съученици и приятели, които не спряха да подкрепят гласовито своите фаворити.

Срещата бе изключително оспорвана, като при резултат 2:2 в редовното време се наложи победителят да бъде излъчен след изпълнение на дузпи. По-добри реализатори от бялата точка се оказаха малките футболисти от начално училище "Найден Геров". Накрая всички участниците в срещата получиха награди, които бяха връчени от г-жа Стефка Симеонова, началник на отдел "Образование" в район "Източен" на Община Пловдив.

Бъдещите футболни надежди на квартал Столипиново и на Пловдив вече очакват с нетърпение следващите спортни прояви, планирани по проекта на Българо-швейцарската програма за сътрудничество.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).